Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence EcoLine – SGSK3 review

Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3
  • Consum
    (4.5)
  • Performante
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Miele Complete C3 Silence EcoLine – SGSK3 este un aspirator cu sac cu o manevrabilitate buna si o raza mare de operare. Consumul redus de energie, nivelul rezonabil al zgomotului si filtrarea performanta a prafului sunt alte cateva atuuri ale acestui aspirator produs de Miele. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Miele este unul dintre cei mai apreciati producatori de aparate electrocasnice la nivel european, avand in portofoliu atat o gama variata de aparate frigorifice cat si aparate pentru curatarea caselor. Aspiratoarele produse de Miele sunt facute din materiale de calitate si au performante foarte bune, care le asigura o durata de viata mai lunga in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. Un astfel de aspirator produs de Miele este si cel a carui prezentare o veti vedea in cele ce urmeaza. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3

Aspirator premium cu sac

Miele Complete C3 Silence EcoLine – SGSK3 este un aspirator modern cu sac, cu un design elegant de culoare albastra cu insertii metalizate. Manerul ergonomic din partea superioara permite transportul facil al aspiratorului iar banda de impact din material sintetic moale protejeaza mobilierul in cazul lovirilor accidentale. Raza de operare de 12 metri este foarte generoasa, putand sa aspirati in camere si dependinte diferite fara sa mai schimbati prizele de alimentare. 

Motor cu eficienta energetica buna

Miele Complete C3 Silence EcoLine – SGSK3 are un motor cu o putere de 550 W care se poate ajusta in 6 trepte in functie de suprafata aspirata, consumul energetic anual de 18.2 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta A+. In plus, motorul seteaza un nivel de putere mai redus la pornire pentru protejarea sursei de energie iar limitatorul de temperatura va opri automat aspiratorul pentru a preveni supraincalzirea. Performanta aspirarii gresiei si parchetului este incadrata in cea mai buna clasa, insa cea pentru curatarea covoarelor si mochetelor mai groase este incadrata in clasa C. 

Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Filtrare eficienta a prafului

Acest model utilizeaza un filtru de protectie motor si unul de evacuare AirClean Silence care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis in camere. Nivelul zgomotului de 64 dB este unul destul de scazut, acest aspirator fiind cel mai silentios din portofoliul Miele. Aspiratorul utilizeaza saci textili cu capacitate de 4.5 litri care asigura o putere buna de aspirare chiar si atunci cand sunt aproape plini. 

Accesorii la indemana

Peria principala este suficient de mare pentru a permite aspirarea rapida a prafului si mizeriilor de pe gresie, parchet si covoarele mai subtiri. In pachet veti mai gasi 3 accesorii care pot fi depozitate sub capacul din partea superioara, avandu-le astfel tot timpul la indemana. Peria cu peri naturali moi va putea sa fie utilizata pentru aspirarea prafului de pe mobilierul cu finisaje lucioase iar celalte doua duze se vor folosi pentru curatarea tapiteriilor sau a spatiilor inguste sau greu accesibile. 

Puncte tari

+ design modern

+ consum redus de energie

+ putere ajustabila in 6 trepte

+ raza mare de operare

+ filtrare performanta a prafului

+ nivel redus al zgomotului

+ performante bune in curatarea suprafetelor dure

+ sac de colectare cu capacitate de 4.5 litri

Puncte slabe

– aspiratorul este destul de greu

Concluzii

In concluzie, Miele Complete C3 Silence EcoLine – SGSK3 este un aspirator cu sac cu o manevrabilitate buna si o raza mare de operare. Consumul redus de energie, nivelul rezonabil al zgomotului si filtrarea performanta a prafului sunt alte cateva atuuri ale acestui aspirator produs de Miele.