Electrolux Ergorapido EERC75DB, Aspirator Vertical 2 in 1, 18 V, 35 minute – Pareri si Review

▷ Electrolux Ergorapido EERC75DB Aspirator Vertical ⭐ Review si Pareri
Aspirator vertical Electrolux Ergorapido EERC75DB

Product Name: Electrolux Ergorapido EERC75DB

Product Description: Electrolux Ergorapido EERC75DB este un aspirator vertical 2 in 1 cu greutate de 2.47 Kg si putere de 27 W. Aspiratorul are un sistem eficient de filtrare si un recipient de colectare de 0.5 litri.

Brand: Electrolux

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere
  (4.5)
 • Autonomie si filtrare
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

Electrolux Ergorapido EERC75DB este un aspirator vertical cu motor puternic si greutate redusa. Aspiratorul de mana incorporat, greutatea redusa si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Electrolux.

Pros

+ greutate redusa; + flux puternic de aer; + perie motorizata; + aspirator de mana; + sistem eficient de filtrare; + incarcare intr-un timp rezonabil.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de mare; – autonomie redusa in cazul treptei maxime de putere.

Aspiratoarele verticale ofera o solutie facila de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor subturi. Chiar daca nu pot inlocui un aspirator ciclindric cu motor puternic, aceste aspiratoare sunt usor de manevrat, datorita greutatii reduse si a lipsei cablului de alimentare. Unele modele includ si un aspirator de mana care poate fi utilizat pentru asporarea rapida a firmiturilor sau pentru curatarea tapiteriei sau a mobilierului. Electrolux Ergorapido EERC75DB este un astfel de aspirator vertical 2 in 1 iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Electrolux Ergorapido EERC75DB

Electrolux Ergorapido EERC75DB – design, dimensiuni si greutate

Aspiratorul Electrolux Ergorapido EERC75DB are o forma si un design utilizate si de alte modele produse de compania suedeza. Carcasa este din plastic albastru denim, iar recipientul de colectare este transparent. Manerul ergonomic permite manevrarea facila a aspiratorului, atat pe suprafetele dure cat si pe covoare. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.5 litri si se goleste usor, fara sa trebuiasca sa atingeti impuritatile aspirate.

Aspiratorul are o inaltime de 114.5 cm si o greutate de 2.47 Kg, fiind usor de manevrat cu o singura mana. Alte aspiratoare verticale 2 in 1 pe care le-am analizat recent sunt: Electrolux Well Q7 WQ71-50IB sau Leifheit Rotaro PowerVac.

Motor, autonomie si zgomot

Electrolux Ergorapido EERC75DB

Electrolux Ergorapido EERC75DB are un motor cu putere de 27 W care asigura un debit de aer de 12 l/s, suficient pentru aspirarea eficienta a parchetului, gresiei si a covoarelor subtiri. Acumulatorul Li-Ion cu capacitate de 1500 mAh si tensiune de 18 V asigura o autonomie maxima de 35 de minute pentru nivelul minim de putere si de 13 minute pentru cel maxim. Durata de incarcare completa a acumulatorului este de 4 ore. Nivelul maxim al zgomotului este de 79 dB, o valoare destul de mare, care poate fi deranjanta pentru celelalte persoane din casa.

Aspirator de mana, filtrare si garantie

Aspirator Electrolux Ergorapido EERC75DB

Aspiratorul de mana este foarte usor, si permite curatarea facila a tapiteriei, mobilierului sau a bachetelor autoturismelor. Sistemul de filtrare ciclonic cu filtre lavabile capteaza particulele de praf si alergeni si asigura performante excelente ale motorului pe termen lung. Pentru colectarea firelor de par sau a scamelor puteti utiliza peria rotativa care insa va reduce din autonomia aspiratorului. Acest aspirator vertical beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ greutate redusa;

+ flux puternic de aer;

+ perie motorizata;

+ aspirator de mana;

+ sistem eficient de filtrare;

+ incarcare intr-un timp rezonabil.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare;

– autonomie redusa in cazul treptei maxime de putere.

Concluzii

Concluzionand, Electrolux Ergorapido EERC75DB este un aspirator vertical cu motor puternic si greutate redusa. Aspiratorul de mana incorporat, greutatea redusa si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Electrolux.

button-3