ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO, Aspirator Vertical, 520 W, 0.9 litri – Pareri si Review

▷ ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO Aspirator Vertical ⭐ Review si Pareri
Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO

Product Name: ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO

Product Description: ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO este un aspirator vertical cu putere de 520 W si greutate de 3.2 Kg. Aspiratorul are o autonomie maxima de 140 minute si dispune de un sistem eficient de filtrare.

Brand: Rowenta

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si autonomie
  (5)
 • Filtrare si accesorii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO este un aspirator vertical premium, cu motor puternic si autonomie excelenta. Sistemul performant de filtrare, display-ul digital si gama variata de accesorii fac din acest aspirator vertical o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ design premium;

+ display digital color;

+ motor puternic;

+ autonomie de pana la 140 minute;

+ sistem eficient de filtrare;

+ gama variata de accesorii;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul zgomotului este destul de mare.

Compania germana Rowenta are un portofoliu variat de aspiratoare cilindrice, cu sau fara sac. In ultimii ani insa Rowenta a lansat si roboti de aspirare sau aspiratoare verticale care au primit recenzii excelente de la clienti. Cele mai performante aspiratoare verticale produse de Rowenta dispun de motoare puternice, sunt usor de manevrat si au o autonomie excelenta. ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO este un astfel de aspirator vertical performant pe care il vom analiza in randurile urmatoare.

⇒ Vedeti si: Top 5 cele mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO

ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO – design si greutate

ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO este un aspirator vertical tip stick, care are motorul si recipientul de colectare in partea superioara. Aspiratorul are un design modern, din plastic lucios, cu insertii rose-gold. Articulatiile aspiratorului sunt flexibile gratie tehnologiei Flex, permitand astfel curatarea facila sub comode sau alte piese de mobilier. Recipientul de colectare transparent are un volum de 0.9 litri si se goleste usor, direct deasupra cosului de gunoi. 

Prin indepartarea tubului aspiratorul se transforma intr-unul de mana, cu care puteti curata tapiteria, mobilierul sau interiorul autoturismului. Acest model are o greutate de 3.2 Kg fara accesorii, putand fi manevrat destul de usor cu o singura mana. Alte modele de aspiratoare verticale performante pe care le-am analizat recent sunt: Philips XC8347 sau Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1.

Motor, autonomie si zgomot

ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO

ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO are un motor digital cu putere de 520 W si 230 AW, care asigura un flux puternic de aer pentru curatarea eficienta atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor. Puterea de aspirare poate fi ajustata in 5 trepte, in functie de tipul suprafetei aspirate. Modul auto este eficienta atat pentru gresie si parchet cat si pentru covoare, pentru suprafetele mai murdare avand la dispozitie modul turbo.

Acumulatorul Li-Ion de 32.4 V asigura o autonomie maxima de 1 ora si 20 de minute, care scade pana la aproximativ 10 minute in cazul modului turbo. Incarcarea completa a acumulatorului dureaza 3 ore si se face la baza independenta cu autosustinere. Nivelul zgomotului poate atinge 84 dB, o valoare sensibil mai mare in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua.

Filtrare, accesorii si garantie

Accesorii ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO

Panoul de control contine un display digital color unde veti putea vedea puterea de aspirare si autonomia ramasa. Sistemul de filtrare asigura captarea a pana la 99.9% dintre particulele de praf, alergeni sau bacterii. Capul de aspirare dispune de leduri care permit curatarea eficienta a spatiilor intunecoase. In pachet sunt incluse 8 accesorii: perie Animal Turbo, perie pentru canapele, o perie mini flex, 2 perii Easy, un accesoriu pentru zonele inguste, o baza de incarcare si un filtru de schimb. Garantia de care beneficiaza acest aspirator este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design premium;

+ display digital color;

+ motor puternic;

+ autonomie de pana la 140 minute;

+ sistem eficient de filtrare;

+ gama variata de accesorii;

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul zgomotului este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO este un aspirator vertical premium, cu motor puternic si autonomie excelenta. Sistemul performant de filtrare, display-ul digital si gama variata de accesorii fac din acest aspirator vertical o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

button-3

Manual de utilizare ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO