Aspirator fara sac Beko VCO32803AF review

  • Consum
    (4)
  • Performante
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.3

Sumar

Beko VCO32803AF este un aspirator fara sac compact si usor de manevrat, cu performante excelente de aspirare pe surpafetele dure. Puterea mare de aspirare, filtrarea eficienta a aerului si raportul foarte bun dintre calitate si pret sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestui aspirator produs de Beko.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta aspiratoarelor fara sac este foarte variata, existand numeroase modele cu perfomante excelente de aspirare a suprafetelor dure dar si a covoarelor si mochetelor. Daca aspiratoarele multisuprafete au preturi mai mari, cele care curata eficienta parchetul, gresia si covoarele subtiri vor putea sa fie achizitionate cu un buget mai mic de 500 de lei. Chiar daca au preturi mai reduse, aceste aspiratoare au o eficienta energetica buna dar si o filtrare eficienta a prafului si a altor alergeni. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator fara sac produs de Beko care ofera un raport excelent calitate/pret.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Beko VCO32803AF

Aspirator compact fara sac

Beko VCO32803AF este un aspirator fara sac din gama 2018 care are un design elegant crem-negru si un recipient de colectare transparent. Aspiratorul are dimensiuni compacte (29 x 35 x 28) cm si o greutate de 5.4 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul unui maner ergonomic de mari dimensiuni. Raza de operare de 7.5 metri este destul de redusa insa manevrabilitatea foarte buna este asigurata de rotile laterale mari si de roata multidirectionala aflata dedesubt.

Performante bune si consum rezonabil

Beko VCO32803AF are un motor cu o putere mare de 800 W care se poate ajusta cu ajutorul unui buton rotativ in functie de suprafata aspirata. Consumul energetic anual de 28 kWh este incadrat in clasa de eficienta A, costul lunar de utilizare fiind de apriximativ 1.5 lei. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum gresie, parchet sau linoleum sunt incadrate in clasa A care este cea mai buna, iar cele pentru aspirarea mochetelor mai groase sau a covoarelor cu fir lung sunt incadrate in clasa C. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.8 litri si se goleste usor fara a intra in contact cu praful si mizeriile aspirate.

 Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Beko VCO32803AF

Filtrare eficienta a prafului si accesorii utile

Sistemul dublu de filtrare contine un filtru HEPA 10 si unul HEPA 12 care capteaza pana la 99% dintre cele mai mici particule de praf si alergeni, care pot sa creeze probleme de sanatate persoanelor mai sensibile. Nivelul zgomotului este de 76 dB, o valoare comparabila cu a altor aspiratoare cu specificatii similare. Peria principala asigura o aspirare eficienta atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor mai subtiri iar pentru covoarele mai groase exista o perie turbo care poate strange si parul animalelor domestice. In pachet veti mai gasi si o perie pentru tapiterii, una pentru aspirarea prafului de pe mobilier si o duza pentru spatiile inguste si greu accesibile.

Puncte tari

+ design elegant

+ consum rezonabil de energie

+ putere mare ajustabila in functie de suprafata aspirata

+ filtrare eficienta a aerului reemis

+ golire facila a recipientului de colectare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– performante mai reduse la aspirarea covoarelor groase

Concluzii

In concluzie, Beko VCO32803AF este un aspirator fara sac compact si usor de manevrat, cu performante excelente de aspirare pe surpafetele dure. Puterea mare de aspirare, filtrarea eficienta a aerului si raportul foarte bun dintre calitate si pret sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestui aspirator produs de Beko.