Bosch BGL35MONX, Aspirator cu sac, 600 W, 4 litri, 4.6 Kg – Pareri si Review

Bosch BGL35MONX - 600 W, 4 litri, 79 dB, 4.6 Kg
Aspirator cu sac Bosch BGL35MONX

Product Name: Bosch BGL35MONX

Product Description: Bosch BGL35MONX este un aspirator cu sac care are un design compact si un motor cu putere de 600 W. Aspiratorul utilizeaza saci textilic cu o capacitate de colectare de 4 litri si are un nivel al zgomotului de 79 dB.

Brand: Bosch

 • Manevrabilitate
  (4.6)
 • Putere si consum
  (4.7)
 • Filtrare aer
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Bosch BGL35MONX este un aspirator cu sac cu dimensiuni compacte si motor puternic. Capacitatea mare de colectare, cele 5 trepte de putere si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator cu sac din portofoliul Bosch.

Pros

+ dimensiuni comacte

+ motor cu putere ajustabila

+ sac cu capacitate mare de colectare

+ raza mare de operare

+ garantie extinsa pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului este ridicat

– greutatea este destul de mare

Aspiratoarele cu sac ofera inca unul din cele mai bune rapoarte intre calitate si pret. Pe langa pretul mai accesibil, aceste aspiratoare asigura o curatare eficienta atat a suprafetelor dure dar si a covoarelor subtiri sau mai groase. In plus, sacii textili contribuie la eficienta excelenta a sistemului de filtrare care capteaza chiar si cele mai mici particule de praf din aerul reemis. Bosch BGL35MONX este un astfel de aspirator cu sac cu performante excelente de aspirare iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Bosch BGL35MONX

Bosch BGL35MONX – aspirator compact cu sac

Aspiratorul Bosch BGL35MONX are o carcasa cu forma ovala si culoare rosie si insertii argintii. Aspiratorul dispune de roti mari acoperite cu cauciuc pentru protejarea parchetului. Tubul telescopic si cablul de alimentare asigura o raza de operare mare de 10 metri, astfel ca va trebui sa schimbati priza de alimentare mai rar. Manerul ergonomic permite transportarea facila a aspiratorului care se poate depozita in pozitie verticala pentru a ocupa mai putin loc. Acest model are dimensiuni compacte (31.8 x 39.5 x 27 cm) si o greutate neta de 6.4 Kg cu tot cu accesorii (4.6 Kg fara accesorii).

Motor HiSpin

Bosch BGL35MONX are un motor Hispin cu palete aerodinamice care este puternic cat si fiabil, fapt confirmat de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Puterea de aspirare de 600 W poate fi setata in 5 trepte prin intermediul unul selector rotativ situat in partea inferioara. Nivelul zgomotului este de 79 dB, o valoare destul de mare in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. Alte aspiratoare cu sac cu o putere comparabila sunt: Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB, Electrolux Pure D8 PD82-4MB, Samsung VC079HNJGGD sau Electrolux ESP73RR

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Bosch BGL35MONX

Sac de capacitate mare

Sacul textil are o capacitate mare de colectare de 4 litri si are un sistem de prindere cu autoetansare. In plus, gratie sistemului Power Protect, aspiratorul are performante excelente chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Pentru a va bucura de aceste performante va trebui sa utilizati saci textili PowerProtect de tip G ALL. Sistemul de filtrare contine un filtru pentru scame si unul igienic care asigura captarea particulelor de praf si alergeni. Peria cu role dispune de doua pozitii pentru suprafete dure si covoare, iar in pachet mai este inclusa o duza pentru aspirarea tapiteriei.

Puncte tari

+ dimensiuni comacte

+ motor cu putere ajustabila

+ sac cu capacitate mare de colectare

+ raza mare de operare

+ garantie extinsa pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este ridicat

– greutatea este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch BGL35MONX este un aspirator cu sac cu dimensiuni compacte si motor puternic. Capacitatea mare de colectare, cele 5 trepte de putere si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator cu sac din portofoliul Bosch.

Tags: