Aspirator vertical Rowenta Air Force RH8569WH review

Rowenta Air Force RH8569WH
  • Eficienta
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Rowenta Air Force RH8569WH este un aspirator vertical modern cu un motor puternic si o autonomie buna. Manevrabilitatea excelenta, cele 2 trepte de putere si raportul buna intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Rowenta.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Rowenta este unul din cei mai importanti producatori de aspiratoare la nivel european, atat prin prisma gamei foarte variate cat si a tehnologiilor dezvoltate pentru imbunatatirea performantelor. Astfel, indiferent daca preferati un aspirator clasic cu sau fara sac, unul vertical sau un robot de aspirare, veti gasi in portofoliul Rowenta mai multe modele cu performante excelente cu un raport corect intre calitate si pret. Un astfel de aspirator este si cel vertical a carui prezentare o veti gasi in continuare. 

โ‡’ Vedeti si:ย Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta Air Force RH8569WH

Aspirator vertical usor de manevrat

Rowenta Air Force RH8569WH este un aspirator vertical cu un design minimalist si o forma pe care o regasim si la alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic si o perie triunghiulara care ii ofera o stabilitate buna in pozitia de repaus. In plus, cele doua roti permit manevrarea facila atat pe suprafetele dure precum gresie si parchet cat si pe covoare sau mochete. Dimensiunile aspiratorului sunt de 26 x 25 x 120 cm iar greutatea este de 3.8 Kg, ceea ce il face usor de manevrat sau de transportat. 

Acumulator Li-Ion cu autonomie buna

Rowenta Air Force RH8569WH are un acumulator Li-Ion de 18 V care ii ofera o autonomie maxima de 35 de minute in prima treapta de viteza (durata de utilizare scade destul de mult la utilizarea in treapta a doua). Din pacate, durata de incarcare a acumulatorului este de 12 ore, astfel ca va trebui incarcat dupa fiecare utilizare. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.4 litri si se goleste usor fara a fi necesar sa atingeti praful si mizeriile aspirate. Nivelul zgomotului de functionare este de 80 dB, o valoare destul de mare dar comparabila cu a altor aspiratoare verticale cu specificatii similare. 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Perie triunghiulara eficienta

Capul de aspirare triunghiular Delta are o perie rotativa care contribuie la curatarea rapida a firmiturilor, firelor de par sau a scamelor de pe gresie, parchet sau covoare subtiri. Designul slim si forma triunghiulara permit aspirarea atat sub diferite corpuri de mobilier cat si in colturile incaperilor. In plus, tehnologia Air Force Advanced Cyclonic asigura filtrarea eficienta a prafului, aerul din camere ramanand mult mai curat. 

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ autonomie maxima de 35 de minute

+ 2 viteze de aspirare

+ recipient cu goliere rapida

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a acumulatorului

Concluzii

In concluzie, Rowenta Air Force RH8569WH este un aspirator vertical modern cu un motor puternic si o autonomie buna. Manevrabilitatea excelenta, cele 2 trepte de putere si raportul buna intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Rowenta. 

Manual Rowenta Air Force RH8569WH