Aspirator fara sac Bosch BGS41FAM pareri si review

? Bosch BGS41FAM - 600 W, filtru HEPA lavabil, putere ajustabila, recipient de colectare de 2.4 litri
Aspirator fara sac Bosch BGS41FAM

Product Name: Bosch BGS41FAM

Product Description: Bosch BGS41FAM este un aspirator fara sac cu o putere de 600 W care poate fi ajustata electronic. Aspiratorul are o perie multifunctionala, un recipient de colectare cu volum de 2.4 litri si un filtru HEPA lavabil.

Brand: Bosch

  • Putere de aspirare
    (4.7)
  • Performante de curatare
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Bosch BGS41FAM este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Ajustarea electronica a puterii de aspirare, accesoriile utile si garantia de 10 ani pentru motor sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator fara sac produs de Bosch. 

Pros

+ motor puternic

+ ajustare electronica a puterii

+ recipient de colectare cu golire facila

+ filtru HEPA lavabil

+ perie multifunctionala silentioasa

+ accesorii utile

+ garantie 10 ani pentru motor

Cons

– greutatea cu accesorii este destul de mare

Compania germana Bosch este unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice la nivel european, avand in portofoliu atat combine frigorifice, masini de spalat rufe sau plite si cuptoare incorporabile cat si aspiratoare, fiare de calcat sau espressoare. In ceea ce priveste aspiratoarele, veti putea sa alegeti dintr-o gama variata de modele, atat clasice cu sau fara sac, cat si verticale, cu spalare sau roboti de aspirare. Chiar daca au preturi mai mari, aspiratoarele produse de Bosch sunt facute din materiale de calitate si au o fiabilitate excelenta, care le asigura o durata de viata mai lunga. In continuare va vom prezenta un aspirator de generatie noua care este produs de Bosch. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch BGS41FAM

Aspirator compact fara sac

Bosch BGS41FAM este un aparat de aer conditionat cu forma ovala si design modern de culoare albastra cu insertii argintii. Recipientul de colectare transparent are un volum generos de 2.4 litri si se goleste usor fara sa existe riscul de imprastiere a impuritatilor aspirate. Aspiratorul are un maner ergonomic si o raza de operare mare de 10 metri care permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Dimensiunile aspiratorului sunt de 26.7 x 32.4 x 47.4 cm iar greutatea fara accesorii este de 5.6 Kg (greutatea cu toate accesoriile este de 8.6 Kg). 

Motor cu aerodinamica optimizata

Bosch BGS41FAM are un motor de generatie noua cu putere de 600 W care impreuna cu tehnologia HighPower Airflow asigura o aerodinamica optimizata pentru curatarea rapida a suprafetelor dure sau a covoarelor si mochetelor. Puterea de aspirare poate fi setata in 5 niveluri in functie de suprafata aspirata prin intermediul unui selector rotativ aflat in partea superioara. Desi are o putere buna de aspirare, aspiratorul este destul de silentios, valoarea de 69 dB fiind mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BGS41FAM

Filtru HEPA

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA lavabil care asigura captarea a pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni, aerul reemis in camere fiind astfel mult mai curat. Peria multifunctionala cu role este silentioasa si asigura curatarea eficienta a suprafetelor dure si covoarelor cu fir scurt, pentru parchet existand o alta perie cu peri moi. Alte accesorii incluse sunt o duza pentru spatii inguste si una pentru curatarea tapiteriei. Confirmarea fiabilitatii acestui aspirator este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru motor oferita de Bosch. 

Puncte tari

+ motor puternic

+ ajustare electronica a puterii

+ recipient de colectare cu golire facila

+ filtru HEPA lavabil

+ perie multifunctionala silentioasa

+ accesorii utile

+ garantie 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– greutatea cu accesorii este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch BGS41FAM este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Ajustarea electronica a puterii de aspirare, accesoriile utile si garantia de 10 ani pentru motor sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator fara sac produs de Bosch.