Aspirator vertical Hoover Freedom FD22RP 011 review

๐Ÿฅ‡ Hoover Freedom FD22RP - 22 V, autonomie 25 min, perie Power Brush
  • Putere
  • Autonomie
  • Calitate/Pret
4.3

Sumar

Hoover Freedom FD22RP este un aspirator vertical care are o putere buna de aspirare si este usor de manevrat. Sistemul eficient de filtrare, greutatea redusa si accesoriile incluse in pachet fac din acest aspirator o alegere buna pentru orice casa.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale tip stick sunt foarte usor de manevrat, fiind ideale pentru curatarea rapida a firmiturilor, prafului sau a firelor de par de pe parchet, gresie sau covoare subtiri. In plus, prin indepartarea tubului metalic aspiratorul devine unul de mana care permite curatarea tapiteriei si mobilierului. Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in alegerea unui aspirator stick sunt puterea motorului, autonomia si accesoriile incluse. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator stick care se afla in portofoliul Hoover.

โ‡’ Vedeti si:ย Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Hoover Freedom FD22RP 011

Aspirator vertical usor

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Hoover Freedom FD22RP este un aspirator vertical tip stick cu design modern de culoare gri cu insertii rosii. Aspiratorul are un maner ergonomic imbracat in cauciuc si o greutate de doar 2.3 Kg, putand fi utilizat cu o singura mana. Prin indepartarea tubului metalic aspiratorul poate fi utilizat ca unul de mana atat pentru curatarea fotoliilor si canapelelorcat si a interiorului autoturismului. Dimensiunile aspiratorului sunt de 23 x 26 x 110 cm iar pentru incarcare poate fi montat pe un perete.

Autonomie de 25 de minute

Motorul aspiratorului Hoover Freedom FD22RP are o putere buna de aspirare, bateria Li-Ion de 22 V asigurand o autonomie maxima de 25 de minute. Din pacate, durata de incarcare a bateriei este de 6 ore, ceea ce inseamna ca va trebui sa incarcati aspiratorul dupa fiecare utilizare. Recipientul de praf are un volum generos de 0.7 litri si se goleste usor fara sa necesite sa atingeti praful si celelalte impuritati aspirate. Nivelul zgomotului de functionare de 75 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare.

โ‡’ Vedeti si:ย Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Hoover Freedom FD22RP 011

Perie motorizata

Sistemul de filtrare asigura o captarea a prafului si alergenilor din aer, care va ramane mult mai curat. Peria Power Brush rotativa asigura curatarea eficienta a suprafetelor dure si covoarelor sau mochetelor cu fir scurt. In pachet mai sunt incluse o perie cu peri moi pentru mobilierul din lemn si o duza pentru spatiile inguste sau greu accesibile.

Puncte tari

+ design ergonomic

+ greutate de doar 2.2 Kg

+ recipient generos de colectare

+ accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a bateriei

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Hoover Freedom FD22RP este un aspirator vertical care are o putere buna de aspirare si este usor de manevrat. Sistemul eficient de filtrare, greutatea redusa si accesoriile incluse in pachet fac din acest aspirator o alegere buna pentru orice casa.

Tags: