Aspirator fara sac Rowenta Facelift RO7266 review

Rowenta Facelift RO7266
  • Consum
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Rowenta Facelift RO7266 este un aspirator modern cu putere buna de aspirare si un consum energetic foarte scazut. Performantele excelente de aspirare pe toate tipurile de suprafete, sistemul eficient de filtrare si manevrabilitatea foarte buna sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac produs de Rowenta. 

Aspiratoarele multifunctionale ofera solutii optime de curatare atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor mai groase. Desi au preturi mai mari decat aspiratoarele care au performante bune doar pentru curatarea gresiei si parchetului, aceste modele sunt potrivite pentru curatarea rapida a caselor in care exista atat covoare mai cu fir lung sau mochete mai groase cat si suprafetele dure acoperite cu gresie sau parchet. Cele mai performante aspiratoare multisuprafete vor avea si o filtrare eficienta a aerului reemis dar si diverse accesorii pe care le veti putea utiliza pentru tapiterie, spatiile greu accesibile sau parchetul care se zgarie mai usor. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator cu specificatii excelente care este produs de companuia germana Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator multifunctional de ultima generatie

Rowenta Facelift RO7266 este un aspirator din gama 2018 cu un design elegant gri-negru, cu recipient de colectare transparent si o forma pe care o regasim si la alte modele noi ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportarea facila a acestuia si o raza de operare de 8.8 metri care va va permite sa schimbati mai rar prizele de alimentare. Acest model un recipient de colectare cu capacitate de 2.5 litri care se goleste usor fara sa fie necesar sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate.

Eficienta energetica excelenta si zgomot rezonabil

Rowenta Facelift RO7266 are un motor cu o putere de 550 W care utilzeaza tehnoligia EffiTech, consumul anual de energie de 22 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Desi are o putere buna de aspirare, acest model are un nivel rezonabil al zgomotului de 72 dB, mult mai scazut decat majoritatea aspiratoarelor fara sac de pe piata.

Performante foarte bune pe toate suprafetele

Rowenta Facelift RO7266 are performante excelente de curatare atat a suprafetelor dure precum parchet, gresie si linoleum cat si a covoarelor mari sau a mochetelor mai groase. In plus, sistemul de filtrare este unul de inalta eficienta care foloseste 3 filtre pentru a capta pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni care pot sa creeze probleme de sanatate copiilor sau persoanelor care sufera de alergii.

 Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta Facelift RO7266

Accesorii utile pentru orice casa

Peria principala Powe Air este eficienta atat pentru curatarea rapida a gresiei si parchetului cat si a covoarelor, insa in pachet veti gasi incluse mai multe accesorii utile pentru diferite suprafete. Pentru parchetul care se zgarie usor exista o perie speciala Parquet Softcare, pentru tapiterie o duza speciala, o alta duza telescopica pentru spatiile inguste si o perie rotativa Mini Turbo penru colectarea parului animalelor domestice si a scamelor de pe covoare.  Pe manerul aspiratorului exista o alta perie integrata care se va putea utiliza pentru aspirarea mobilierului sau a altor suprafete mai delicate.

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ performante excelente de curatare a covoarelor su suprafetelor dure

+ filtrare eficienta a prafului

+ manevrabilitate buna

+ golire facila a recipientului de colectare

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Rowenta Facelift RO7266 este un aspirator modern cu putere buna de aspirare si un consum energetic foarte scazut. Performantele excelente de aspirare pe toate tipurile de suprafete, sistemul eficient de filtrare si manevrabilitatea foarte buna sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac produs de Rowenta.

Manual Rowenta Facelift RO7266