Philips Seria 7000 FC9747/09, Aspirator fara sac, 900 W, 2 litri, 75 dB – Pareri si Review

▷ Philips FC9747/09 Aspirator Fara Sac ⭐ Review si Pareri
Aspirator fara sac Philips FC9747/09

Product Name: Philips FC9747/09

Product Description: Philips FC9747/09 este un aspirator fara sac care are o putere de 900 W si o greutate de 5.5 Kg. Aspiratorul dispune de un sistem eficient de filtrare si are un nivel maximum al zgomotului de 75 dB.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere de aspirare
  (4.9)
 • Filtrare aer
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Philips FC9747/09 este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Puterea ajustabila, volumul generos al rezervorului si accesoriile incluse fac din acest aspirator fara sac produs de Philips o alegere excelenta pentru orice locuinta.

Pros

+ manevrabilitate buna;

+ putere de aspirare de 900 W;

+ sistem performant de filtrare;

+ raza mare de operare;

+ recipient cu golire facila;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul de zgomot nu este foarte redus

Aspiratoarele fara sac ofera, in continuare, cea mai buna solutie de curatarea a covoarelor, mochetelor si suprafetelor dure. Cele mai performante modele dispun de motoare puternice si de sisteme eficiente de filtrare, care capteaza chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni. In plus, accesoriile variate permit curatarea tapiteriei, a mobilierului sau chiar a interiorul autoturismelor. Philips FC9747/09 este un astfel de aspirator performant iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Philips FC9747/09

Philips FC9747/09 – design, dimensiuni si greutate

Aspiratorul Philips FC9747/09 are o forma utilizata si de alte modele lansate recent sub brandul Philips. Carcasa din plastic are o forma ovala, iar in partea superioara exista un maner ergonomic care permite transportarea facila. Rotile laterale mari si roata multidirectionala asigura depasirea facila a obstacolelor reprezentate de cabluri sau praguri. Cablul de operare cu lungime de 7 metri asigura o raza de operare suficient de mare (10 metri) pentru a aspira in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare.

Acest model are dimensiuni de 50.5 x 29.2 x 29.2 cm si o greutate de doar 5.5 Kg. Alte aspiratoare performante fara sac pe care le-am analizat sunt: Bosch BGC21POW1 sau Philips Seria 5000 FC9557/09.

Putere, sistem de filtrare si zgomot

Aspirator Philips FC9747/09

Philips FC9747/09 are un motor cu putere de 900 W, care asigura dezvoltarea unui flux de aer suficient de puternic pentru curatarea eficienta a covoarelor si mochetelor cu fir scurt sau lung. Puterea de aspirare poate fi reglata in functie de suprafata aspirata, prin intermediul a doua butoane situate in partea superioara. In plus, tehnologia PoweCycolne 8 maximizeaza fluxul de aer, asigurand o putere constanta de aspirare.

Sistemul de filtrare Allergy H13 asigura captarea a pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni din aerul reemis. Nivelul maxim al zgomotului este de 75 dB, o valoare comparabila cu a altor modele cu putere similara. 

Perie, accesorii si garantie

Philips FC9747/09

Capul de aspirare TriActive asigura curatarea atat a parchetului sau a gresiei cat si a covoarelor mai groase sau mai subtiri. Peria dispune de un sistem de iluminare cu LED care va ajuta sa aspirati chiar si spatiile intunecoase. Recipientul de colectare cu volum de 2 litri se goleste usor, fara a fi necesar sa atingeti impuritatile aspirate. In pachet mai sunt incluse o perie mini turbo , un accesoriu pentru blana animalelor si unul pentru spatii inguste. Acest model beneficiaza de o garantie de 24 de luni, insa daca inscrieti produsul pe site-ul producatorului puteti beneficia de o garantie extinsa de 5 ani.

Puncte tari

+ manevrabilitate buna;

+ putere de aspirare de 900 W;

+ sistem performant de filtrare;

+ raza mare de operare;

+ recipient cu golire facila;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul de zgomot nu este foarte redus.

Concluzii

Concluzionand, Philips FC9747/09 este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Puterea ajustabila, volumul generos al rezervorului si accesoriile incluse fac din acest aspirator fara sac produs de Philips o alegere excelenta pentru orice locuinta. 

button-3