Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA review

Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA este un aspirator fara sac de generatie noua cu performante excelente de curatare pe toate tipurile de suprafete. Consumul redus de energie, manevrabilitatea buna si accesoriile utile sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Rowenta.

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele multisuprafete sunt acele aspiratoare care au performante foarte bune de curatare atat pe suprafetele dure precum gresie sau parchet cat si pe covoare si mochete cu diferite grosimi. Cele mai performante modele de aspiratoare multisuprafete au si o eficienta energetica excelenta dar si o gama variata de accesorii care sa permita curatarea rapida a mobilierului, tapiteriei sau a spatiilor greu accesibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator multisuprafete care este produs de compania germana Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA

Aspirator perfomant fara sac

Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA este un aspirator cu desing modern rosu-negru si o forma utilizata de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner Ergo Comfort larg in partea superioara care permite transportul facil o raza de operare de 11 mertri care asigura aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Rotile laterale si roata multidirectionala permit depasirea diferitelor obstacole precum cabluri sau praguri iar bara de impotriva socurilor protejeaza aspiratorul de eventualele loviri accidentale.

Performante excelente de curatare

Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA are un motor economic si silentios, cu o putere de 550 W care are un consum energetic incadrat in clasa de eficienta A+. In ceea ce priveste performantele de curatare, atat cele pentru suprafetele dure cat si cele pentru covoare si mochete sunt incadrate in cea mai buna clasa, A. Nivelul zgomotului de functionare este de 67 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu alte modele cu specificatii similare.

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru de inalta eficienta si unul de spuma pentru motor care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni, aerul din camere fiind astfel mult mai curat. Recipientul de colectare transparent are o capacitate de 2.5 litri si se goleste usor fara riscul imprastierii prafului si mizeriilor aspirate.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA

Accesorii utile

Peria principala Power Air are 2 pozitii pentru curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor, insa in pachet exista inclusa si o perie Parquet Softcare pentru protejarea parchetului. Pe manerul aspiratorului exista incorporata o perie ideala pentru curatarea mobilierului, iar pentru tapiterie si spatiile inguste exista accesorii dedicate. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ raza mare de operare

+ eficienta energetica A+

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ performante foarte bune de curatare

+ sistem performant de filtrare

+ gama variata de accesorii

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA este un aspirator fara sac de generatie noua cu performante excelente de curatare pe toate tipurile de suprafete. Consumul redus de energie, manevrabilitatea buna si accesoriile utile sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Rowenta.

Manual Rowenta Silence Force Monocyclonic 4A+ RO7643EA