Philips XC8347, Aspirator vertical, 3 in 1, 25.2 V, 80 minute – Pareri si Review

▷ Review: Philips XC8347 - 3 in 1, 25.2 V, 1100 l/min, 80 minute, 0.6 litri - Pareri
Aspirator vertical Philips XC8347

Product Name: Philips XC8347

Product Description: Philips XC8347 este un aspirator vertical 3 in 1 care are un motor digital inverter si un recipient de colectare cu volum de 0.6 litri. Aspiratorul dispune de un sistem eficient de filtrare si are un cap de aspirare cu led.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.9)
 • Putere si autonomie
  (5)
 • Filtrarea aerului
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.9

Sumar

Philips XC8347 este un aspirator premium 3 in 1 cu motor puternic si autonomie excelenta. Sistemul eficient de filtrare, capul de aspirare la 360° si extragarantia pentru motor sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Philips.

Pros

+ maner ergonomic;

+ motor digital puternic;

+ autonomie de pana la 80 de minute;

+ cap de aspirare cu led;

+ sistem eficient de filtrare;

+ extragarantie pentru motor.

Cons

– pretul este destul de mare;

– nivelul zgomotului in modul turbo este ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Curatarea rapida a suprafetelor dure si a covoarelor cu fir scurt se poate face foarte rapid, cu ajutorul unui aspirator vertical. Cele mai performante modele de aspiratoare verticale dispun de o autonomie mare, care permite curatarea unui apartament cu 3-4 camere cu o singura incarcare a acumulatorului. In plus, daca alegeti un model 3 in 1 veti putea sa aspirati mobilierul si tapiteria dar si sa stergeti gresia sau parchetul. Philips XC8347 este un astfel de aspirator 3 in 1 iar in randurile urmatoare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Philips XC8347

Philips XC8347 – aspirator premium 3 in 1

Philips XC8347 este un aspirator tip stick, cu motorul si recipientul de colectare situate in partea superioara. Aspiratorul are un maner ergonomic, un design minimalist negru-gri si o forma pe care o regasim si la alte modele produse de Philips. Acest model este un aspirator 3 in 1, ceea ce inseamna ca include atat un aspirator de mana cat si un mop pentru curatarea suprafetelor dure precum gresie sau parchet. 

Recipientul de colectare are un volum  de 0.6 litri, si se goleste usor direct deasupra cosului de gunoi. Dimensiunile aspiratorului sunt de 26 x 11.7 x 22 cm iar greutatea este de doar 2.7 Kg, putand sa fie manevrat foarte usor cu o singura mana. Alte aspiratoare verticale performante produse de Philips sunt: Philips SpeedPro Aqua FC6718/01, Philips FC6903/01 sau Philips FC6725/01.

Autonomie de 80 de minute

Philips XC8347 are un acumulator Li-Ion de 25.2 V care permite ca motorul digital PowerBlade sa dezvolte un flux de aer puternic, de peste 1100 l/min. Autonomia este de cel mult 80 de minute, iar in modul turbo veti putea curata o suprafata de peste 125 mp cu o singura incarcare. Nivelul zgomotului poate atinge 84 dB, o valoare destul de mare, care poate fi deranjanta pentru celelalte persoane din casa. 

Tehnologia PowerCyclon asigura mentinerea performantelor motorului o perioada lunga de timp, fapt confirmat si de garantia extinsa de 5 ani pentru motor oferita de producator. Durata de incarcare completa este destul de mare (5 ore), de aceea este indicat sa incarcati acumulatorul dupa fiecare utilizare.

Philips XC8347

Filtrare eficienta a prafului

Sistemul de filtrare triplu asigura captarea a pana la 99% dintre particulele de praf si alergeni, fiind unul din cele mai eficiente sisteme pentru aspiratoarele verticale. Capul de aspirare la 360° asigura colectarea a 99.7% din praf, scame si fire de par, reducand astfel timpul de aspirare. In plus, luminile led cu care este dotat permit detectarea prafului chiar si in zonele mai intunecoase.

In pachet este inclus un accesoriu pentru spatii inguste cu perie integrata, un rezervor pentru mop in care se poate adauga si detergent si 2 lavete antibacteriene din microfibra.

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ motor digital puternic;

+ autonomie de pana la 80 de minute;

+ cap de aspirare cu led;

+ sistem eficient de filtrare;

+ extragarantie pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– nivelul zgomotului in modul turbo este ridicat.

Concluzii

In concluzie, Philips XC8347 este un aspirator premium 3 in 1 cu motor puternic si autonomie excelenta. Sistemul eficient de filtrare, capul de aspirare la 360° si extragarantia pentru motor sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Philips.