Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BBHL21841 review

  • Eficienta
    (4.7)
  • Baterie
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.6

Aspiratoarele verticale raman unul din cele mai populare tipuri de aspiratoare datorita faptului ca sunt foarte versatile si usor de utilizat. Aceste aspiratoare fara fir au o autonomie buna, sunt usoare si compacte astfel ca veti putea aspira cu usurinta chiar si in spatii mai greu accesibile precum holuri inguste sau scari. Daca va doriti ceva in plus, puteti sa alegeti un astfel de aspirator vertical care sa contina si un aspirator mic de mana, pe care il veti putea utiliza pentru aspirarea rapida a canapelelor si a altor piese de mobilier. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator veritcal care are incorporat si un aspirator de mana.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BBHL21841

Aspirator 2 in 1

Bosch BBHL21841 este un aspirator vertical cu un design ergonomic de culoare gri care are integrat si un aspirator de mana. Aspiratorul are dimensiuni de 116 x 26.5 x 16.5 cm si o greutate de doar 2.2 Kg astfel ca va putea fi usor manevrat chiar si in bai, holuri si balcoane mai inguste. Capacitatea de colectare de 0.4 litri este destul de mica, insa trebuie sa tineti cont ca aspiratorul de mana incorporeaza si vasul de colectare. Forma si lungimea aspiratorulului va permite sa aspirati cu usurinta chiar si sub canapele, comode sau paturi dar si in partea superioara a peretilor sau pe tavan. Aspiratorul de mana va putea fi folosit pentru aspirarea rapida a firmiturilor din bucatarie sau a parului de animale de pe fotolii si comode.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BBHL21841 2 in 1

Autonomie ridicata

Aspiratorul are o baterie de tip Li-Ion de 18 V care asigura o autonomie de 40 de minute, astfel ca veti putea aspira un apartament cu 3-4 camere cu o singura incarcare a bateriei. Durata de incarcare a bateriei este de 4-5 ore, aspiratorul fiind prevazut cu un indicator care afiseaza stadiul de incarcare a bateriei. Aspiratorul principal are doua viteze de aspirare, cea mai puternica putand fi folosita pentru covoare si mochete, iar cel de mana are o singura optiune.

Perie rotativa motorizata

Aspiratorul este eficient atat pe suprafetele dure cat si pe covoare sau mochete gratie periei rotative motorizate si a sistemului eficient de aspirare a aerului. Aspiratorul de mana este prevazut cu o duza pentru spatii inguste astfel ca veti putea aspira cu usurinta praful si mizeriile dintre sau din spatele corpurilor de mobilier. Aspiratorul poate sta in pozitie verticala fara sa fie sprijinit, fiind astfel mult mai usor de depozitat. Golirea vasului de colectare se poate face usor fara atingerea mizeriilor si a prafului. Bosch BBHL21841 are un filtru de praf lavabil care va trebui curatat periodic pentru a asigura functionarea optima a aspiratorului.

Concluzii

In concluzie, Bosch BBHL21841 este un aspirator 2 in 1 eficient, ergonomic si foarte usor de utilizat. Autonomia buna a bateriei, peria rotativa sau filtrul lavabil sunt alte atuuri ale acestui aspirator care va va ajuta sa  mentineti casa curata fara prea mult efort.