Aspirator fara sac Bosch BGS7MS64 pareri si review

? Bosch BGS7MS64 - 800 W, recipient de 3 litri, 5 trepte de putere, 64 dB, sistem inovativ de filtrare
Aspirator fara sac Bosch BGS7MS64

Product Name: Bosch BGS7MS64

Product Description: Bosch BGS7MS64 este un aspirator cu putere de 800 W care poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul suprafetei aspirate. Aspiratorul are un nivel al zgomotului de doar 64 dB si un sistem inovativ de filtrare curatarea filtrului HEPA facandu-se automat.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Bosch BGS7MS64 este un aspirator performant fara sac cu motor puternic si sistem inovativ de filtrare. Sistemul de autocuratare a filtrului, puterea ajustabila electronic si nivelul redus al zgomotului fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Pros

+ design modern

+ motor puternic

+ putere ajustabila in 5 trepte

+ sistem inovativ de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de autocuratare a filtrului

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Cons

– pretul este mare

Alegerea unui aspirator potrivit pentru casa nu este cea mai usoara din cauza ofertei foarte variate de pe piata. Daca doriti un aspirator cu performante bune pe toate tipurile de suprafete, cea mai buna alegere este un aspirator tip canistra cu sau fara sac. Cele mai noi modele de aspiratoare fara sac au un motoare cu eficienta energetica buna si un flux puternic de aer care permite curatarea rapida a gresiei, parchetului si a covoarelor cu fir lung sau scurt. Un astfel de aspirator fara sac incadrat in clasa premium este si modelul produs de Bosch a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch BGS7MS64

Aspirator premium fara sac

Bosch BGS7MS64 este un aspirator fara sac de generatie noua care are un design modern negru cu insertii argintii. Recipientul de colectare are un volum generos de 3 litri si se goleste usor fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. Raza mare de operare de 11 metri permite aspirarea in incaperi diferite fara schimbarea prizei de alimentare iar cele 4 roti multidirectionale asigura manevrarea facila a aspiratorului pe toate tipurile de suprafete. Corpul aspiratorului are dimensiuni de 31 x 32 x 47 cm si o greutate de 6.7 Kg, greutatea cu tot cu accesorii fiind de 8.6 Kg. 

Putere de aspirare ajustabila electronic

Bosch BGS7MS64 are un motor cu putere de aspirare de 800 W care poate fi ajustata electronic in 5 trepte in functie de suprafata aspirata prin intermediul unui selector rotativ. In plus, gratie sistemului QuattroPower aspiratorul permite curatarea in profunzime cu un consum redus de energie. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, valoarea de 64 dB este una foarte redusa, obtinuta gratie sistemului SilenceSound care foloseste materiale izolatoare si suspensie pentru motor. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BGS7MS64

Filtru cu autocuratare

Acest aspirator este ideal pentru persoanele care sufera de alergii, filtrul  GORE ™ CLEANSTREAM® și filtru inovator HEPA lavabil asigurand captarea si a celor mai mici particule de praf si alergeni. In plus, acest model dispune de sistemul SelfCleaning care asigura curatarea automata a filtrului pentru ca aspiratorul sa aiba performante optime la fiecare utilizare. Duza principala asigura curatarea eficienta a covoarelor su mochetelor pentru suprafetele dure existand o perie cu peri moi. Confirmarea fiabilitatii aspiratorului este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru motor oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ putere ajustabila in 5 trepte

+ sistem inovativ de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de autocuratare a filtrului

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Puncte slabe 

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Bosch BGS7MS64 este un aspirator performant fara sac cu motor puternic si sistem inovativ de filtrare. Sistemul de autocuratare a filtrului, puterea ajustabila electronic si nivelul redus al zgomotului fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari.