ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA, aspirator fara sac, 550 W, 2.5 litri – Pareri si Review

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA - 550 W, 2.5 litri, 9.78 Kg, 65 dB
Aspirator fara sac ROWENTA RO7690EA

Product Name: ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA

Product Description: ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA este un aspirator fara sac cu putere de 550 W si nivel de zgomot de doar 65 dB. Aspiratorul dispune de un sistem performant de filtrare si de o gama variata de accesorii.

Brand: Rowenta

 • Putere
  (4.7)
 • Filtrare
  (4.9)
 • Accesorii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA este un aspirator performant fara sac cu un motor puternic si silentios. Gama variata de accesorii, sistemul eficient de filtrare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Rowenta. 

Pros

+ design modern

+ raza mare de operare

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem eficient de filtrare

+ gama variata de accesorii

+ pret redus in aceasta perioada

Cons

– greutatea este destul de mare

Compania germana Rowenta este unul din cei mai importanti producatori de aspiratoare la nivel european. Rowenta are un portofoliu foarte variat care include aspiratoare cu sau fara sac, aspiratoare verticale sau roboti de aspirare. Avantajele aspiratoarelor produse de Rowenta sunt date de motoarele puternice si economice dar care au si o fiabilitate excelenta. In plus, cele mai performante modele dispun de o gama variata de accesorii pentru curatarea eficienta a diferitelor tipuri de suprafete. ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA este un astfel de aspirator performant iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac ROWENTA RO7690EA

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA – aspirator premium fara sac

Aspiratorul ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA are o forma utilizata si de alte modele fara sac ale producatorului german (ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA, Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7262EA sau Rowenta Power Cyclonic Animal Care RO3784EA) si o carcasa neagra cu insertii albastre. Manerul Ergo Comfort asigura transportarea facila a aspiratorului iar cablul de alimentare cu lungime de 8.4 metri permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Cele doua roti laterale mari si roata multidirectionala asigura depasirea facila a obstacolelor si manevrarea usoara chiar si pe covoarele mai groase. Acest model are dimensiuni de 33.3 x 30 x 43.5 cm si o greutate destul de mare de 9.78 Kg.

Motor puternic si silentios

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA are un motor cu putere de 550 W care genereaza un flux puternic de aer, asigurand curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor. Recipientul de colectare are un volum de 2.5 litri, suficient pentru colectarea prafului, a scamelor si a firelor de par dintr-o locuinta de dimensiuni mari. Golirea recipientului se poate face usor, fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. Gratie tehnologiei Silence Force dezvoltata de Rowenta, nivelul zgomotului este de doar 65 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase aspiratoare fara sac de pe piata.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

ROWENTA RO7690EA

Gama variata de accesorii

Sistemul de filtrare in 3 niveluri asigura captarea a pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni, aspiratorul fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Un alt avantaj al acestui model este dat de gama variata de accesorii incluse in pachet. Peria principala cu 2 pozitii permite atat curatarea gresiei si a parchetului cat si a covoarelor cu fir scurt sau lung. In plus, aveti la dispozitie 2 perii motorizate (mini si maxi turbo) care asigura curatarea eficienta a covoarelor de firele de par de animale. Mai exista o perie cu peri moi pentru protejarea parchetului, o duza pentru tapiterie si una pentru spatii inguste. Mai multe, pe manerul aspiratorului exista incorporata o perie pe care o puteti utiliza pentru curatarea mobilierului sau a pervazurilor.

Puncte tari

+ design modern

+ raza mare de operare

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem eficient de filtrare

+ gama variata de accesorii

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– greutatea este destul de mare

Concluzii

In concluzie, ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA este un aspirator performant fara sac cu un motor puternic si silentios. Gama variata de accesorii, sistemul eficient de filtrare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Rowenta.