Aspirator vertical Bosch BCH3ALL25 review

Bosch BCH3ALL25
Aspirator vertical 2 in1 Bosch BCH3ALL25

Product Name: Bosch BCH3ALL25

Brand: Bosch

  • Autonomie
    (4.6)
  • Utilizare
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Bosch BCH3ALL25 este un aspirator 2 in 1 modern cu o putere buna de aspirare si o durata excelenta de utilizare. Aspiratorul ergonomic de mana, filtrarea eficienta a prafului si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Bosch.

Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru curatarea rapida a prafului, firmiturilor sau a firelor de par de la animale de pe suprafete dure, covoare sau canapele atunci un aspirator vertical 2 in 1 s-ar putea sa fie cea mai buna optiune. Aceste aspiratoare fara fir se pot manevra foarte usor si contin si un aspirator de mana pe care il veti putea utiliza pentru aspirarea rapida a prafului de pe tapiterie sau mobilierul din lemn. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator 2 in 1 care este produs de compania germana Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in1 Bosch BCH3ALL25

Aspirator 2 in 1 de ultima generatie

Bosch BCH3ALL25 este un aspirator vertical 2 in 1 cu un design modern gri argintiu si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite manevrarea facila si o pozitie de parcare pe verticala pentru a ocupa mai putin loc la depozitare. Acest model are dimensiuni de 26.5 x 115 x 18 cm si o greutate de 3.1 Kg, fiind potrivit pentru curatarea podelelor, a tapiteriei si chiar a tavanului.

Baterie Li-Ion cu autonomie excelenta

Bosch BCH3ALL25 are o putere buna de aspirare care poate fi ajustata in doua trepte prin intermediul butonului aflat pe maner. Bateria de 25.2 V ofera o autonomie excelenta de cel mult 55 de minute, care va scadea in cazul utilizarii periei rotative sau a nivelului de putere mai ridicat.  Incarcarea completa a bateriei dureaza aproximativ 5 ore, astfel ca este indicat sa o incarcati dupa fiecare utilizare. In cazul in care veti dori o autonomie mai mare, puteti achizitiona o alta baterie, pentru a o inlocui pe cea descarcata.

Aspirator de mana ergonomic

Aspiratorul de mana are un maer ergonomic si contine recipientul de colectare cu capacitate de 0.4 litri care se goleste usor fara sa atingeti praful si mizeriile aspirare. Dimensiunile compacte permit utilizarea aspiratorului atat pentru curatarea canapelelor, fotoliilor si mobilierului din lemn dar si a portbagajului sau banchetelor din masina.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator vertical Bosch BCH3ALL25 review

Accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Peria rotativa permite colectarea rapida a scamelor, firelor de par si a firmiturilor de pe parchet, gresie sau covoare iar articulatia flexibila permite aspirarea rapida in jurul si dedesubtul pieselor de mobilier. In pachet mai aveti incluse un accesoriu extensibil pentru curatarea tavanului si a peretilor si o duza pentru mobilier si tapiterie care se poate atasa aspiratorului de mana. Sistemul Robust Air asigura performante ridicate chiar si atunci cand recipientul de colectare este aproape plin iar filtrul lavabil capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni.

Puncte tari

+ design modern

+ mod parcare

+ baterie cu autonomie buna

+ putere de aspirare ajustabila in 2 trepte

+ filtrare eficienta a aerului

+ baterie interschimbabila

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– durata de incarcare a bateriei este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch BCH3ALL25 este un aspirator 2 in 1 modern cu o putere buna de aspirare si o durata excelenta de utilizare. Aspiratorul ergonomic de mana, filtrarea eficienta a prafului si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Bosch.

Manual Bosch BCH3ALL25