Aspirator vertical Electrolux EER7ALLRGY review

  • Eficienta
    (4.8)
  • Autonomie
    (4.5)
  • Accesorii
    (4.9)
4.7

Sumar

Electrolux EER7ALLRGY este un aspirator 2 in 1 modern, cu o buna putere de aspirare si o autonomie excelenta. Peria motorizata, sistemul de filtrare dubla si peria cu sistem de iluminare cu LED sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical excelent produs de Electrolux.

Bateriile Li-Ion ofera o autonomie din ce in ce mai mare imbunatatind performantele aspiratoarelor verticale care au devenit o alternativa excelenta la aspiratoarele clasice. Cu o singura incarcare puteti obtine un timp de utilizare cuprins intre 30 si 60 de minute, mai mult decat suficient pentru aspirarea unui apartament cu doua sau trei camere. Aceste aspiratoare stick au o greutate mult mai redusa si o forma ergonomica care la face mai usor de manevrat, in special in spatiile inguste. Unele modele 2 in 1 au aspiratoare mici de mana pe care le puteti folosi pentru aspirarea firmiturilor din bucatarie sau a canapelelor si fotoliilor din living. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator stick performant produs de catre compania suedeza Electrolux.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in 1 Electrolux EER7ALLRGY

Aspirator vertical 2 in 1

Electrolux EER7ALLRGY este un aspirator stick 2 in 1 cu un design elegant de culoare alba satinata si un recipient de colectare din plastic gri transparent. Aspiratorul are o forma ergonomica si o greutate de 3.53 kg, putand fi manevrat si transportat cu usurinta. Acest model are auto-sustinere in pozitie verticala, putand fi depozitat in spatii mici iar pentru incarcare aveti la dispozitie o statie de podea sau de perete. Nivelul de zgomot la puterea cea mai mare este de 79 dB o valoare destul de ridicata tinand cont de dimensiunile mici ale aspiratorului.

Autonomie buna si incarcare rapida

Electrolux EER7ALLRGY are un acumulator Li-Ion care ofera o autonomie care paote varia intre 16 si 45 de minute in functie de nivelul de putere folosit. Incarcarea completa a acumulatorilor se face in 4 ore aspiratorul avand un indicator luminos care va indica stadiul de incarcare a bateriei.  Aspiratorul are o tensiune de 18 V care asigura o putere excelenta de aspirare care poate fi setata in doua trepte. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.5 litri astfel ca va trebui sa il goliti mult mai des decat in cazul unui aspirator cu alimentare la priza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Electrolux EER7ALLRGY

Aspirator manual

Aspiratorul manual se poate detasa cu usurinta astfel ca il puteti folosi pentru aspirarea rapida a firmiturilor facute de copii sau pentru parului animalelor de companie de pe fotolii si canapele. Filtrarea eficienta este asigurata de un filtru lavabil plisat cu dubla filtrare iar iluminarea cu LED a duzei va va ajuta sa aspirati praful din zonele mai intunecoase sau de sub mobilier. Duza principala are o dubla articulatie care va va permite sa aspirati cu usurinta in jurul mobilierului, in spatiile stramte sau pe scari. Peria motorizata Ergorapido Bed Pro va poate ajuta sa aspirati praful de pe suprafetele textile folosindu-va de lumina UV pentru a nu lasa niciun fir de praf.

Puncte tari

+ autonomie excelenta

+ aspirator 2 in 1

+ putere buna de aspirare

+ perie motorizata cu lumina UV

+ filtru lavabil cu filtrare dubla

Puncte slabe

– nivelul de zgomot este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Electrolux EER7ALLRGY este un aspirator 2 in 1 modern, cu o buna putere de aspirare si o autonomie excelenta. Peria motorizata, sistemul de filtrare dubla si peria cu sistem de iluminare cu LED sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical excelent produs de Electrolux.