Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA review

Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.8

Sumar

Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA este un aspirator cu performante foarte buna de curatare si un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, ajustarea puterii in 3 trepte si sistemul performant de filtrare fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa. 

Aspiratoarele cu sac de generatie noua au performante excelente de aspirare, un consum redus de energie si o filtrare eficienta a prafului. Chiar daca au motoare cu o putere mai mica, aspiratoarele multisuprafete au performante foarte bune de curatare atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor. In plus, nivelul zgomotului este mult mai redus in comparatie cu modelele mai vechi, astfel ca nu va veti mai deranja vecinii. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator performant cu sac care se afla in portofoliul companiei Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Rowenta RO7321EA

Aspirator multisuprafete cu sac

Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA este un aspirator cu sac de generatie noua cu o combinatie interesanta de culori si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic Ergo Comfort pentru transport si 4 roti multidirectionale care asigura depasirea facila a diferitelor obstacole. Raza de operare data de cablul de alimentare si de tubul telescopic este de 11 metri, astfel ca veti putea aspira in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Dimensiunile aspiratorului sunt de 57 x 38 x 33 cm iar greutatea este de 10.5 Kg. 

Eficienta energetica A+

Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA are un motor cu o putere de 450 W care se poate ajusta in 3 trepte in functie de suprafata aspirata, atat de pe panoul de control principal cat si de pe maner. Consumul energetic de 22 kWh este incadrat in clasa de eficienta A+, acest model fiind unul din cele mai economice de pe piata. Performantele de curatare sunt incadrate in cea mai buna clasa, atat pentru gresie si parchet cat si pentru covoare sau mochete de diferite grosimi. Aspiratorul foloseste saci Hygiene+ cu capacitate mare de colectare de 4.5 litri care se schimba usor, fara sa permite imprastierea prafului colectat.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta RO7321EA

Nivel redus al zgomotului

Sistemul de filtrare contine un filtru de spuma pentru motor si unul HEPA de inalta eficienta care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. Un alt atu important al acestui aspirator este nivelul foarte redus al zgomotului, valoarea de 69 dB fiind una din cele mai reduse de pe piata. Peria principala se poate utiliza atat pentru curatarea gresiei cat si a covoarelor, pentru parchet care se zgarie usor existand o alta perie cu peri moi. In pachet mai exista o duza pentru spatii inguste si un accesoriu pentru tapiterie. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ eficienta energetica A+

+ sistem performant de filtrare

+ performante excelente de curatare

+ sac cu capacitate mare de colectare

+ nivel redus al zgomotului

+ accesorii utile

Puncte slabe

– greutate destul de mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA este un aspirator cu performante foarte buna de curatare si un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, ajustarea puterii in 3 trepte si sistemul performant de filtrare fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa. 

Manual de utilizare Rowenta Silence Force Parqust RO7321EA