Aspirator vertical Rowenta Air Force 360 RH9079WO review

  • Eficienta
    (4.6)
  • Utilizare
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Rowenta Air Force 360 RH9079WO este un aspirator vertical usor de utilizat si manevrat, care poate fi folosit atat pentru suprafetele dure si covoarele subtiri cat si pentru tapiterie si mobilier. Autonomia buna a bateriei, peria motorizata si filtrul lavabil sunt alte puncte forte ale acestui aspirator vertical produs de Rowenta.

Asporatoarele verticale fara fir au castigat in popularitate in ultimii ani datorita optiunilor foarte bune pe care le ofera pentru curatarea unui apartament. Aceste aspiratoare sunt de obicei foarte usor de manevrat, fiind ideale pentru aspirarea firmiturilor din bucatarie sau a fierelor de par si a scamelor de pe gresie si parchet. Autonomia foarte buna a bateriei permite aspirarea unui aparatament cu 2-3 camere iar motorul are o putere suficient de buna pentru aspirarea eficienta a prafului. In continuare va vom prezenta un aspirator vertical fara fir care este produs de compania germana Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta Air Force 360 RH9079WO

Aspirator vertical versatil

Rowenta Air Force 360 RH9079WO este un aspirator vertical fara fir cu un design ergonomic in care recipientul de colectare se afla langa maner. Aspiratorul are un maner confortabil si o greutate de 2.8 Kg, putand sa fie manevrat cu usurinta fara ca mana sa oboseasca. Recipientul de colectare are o capacitate buna de 0.4 litri si se goleste usor fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Aspiratorul are o perie integrata in partea superioara si poate sa fie folosit si ca un aspirator de mana pentru aspirarea canapelelor, fotoliilor sau a mobilierului din lemn.

Autonomie buna si incarcare rapida

Rowenta Air Force 360 RH9079WO are o baterie de 21.9 V care ofera o autonomie de cel mult 30 de minute in functie de treapta utilizata. Daca insa veti utiliza capul de aspirare motorizat si treapta superioara de viteza aceasta autonomie scade destul de mult. Incarcarea aspiratorului se face cu ajutorul unui suport special care se monteaza pe un perete si dureaza aproximativ 3 ore, o durata mult mai scurta in comporatie cu modele mai vechi. Asa cum am mentionat, acest model are 2 trepte de putere si viteza pe care le veti putea selecta in functie de suprafata aspirata.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Air Force 360 RH9079WO

Accesorii utile

Peria motorizata Powe Slim Version dezvolta pana la 6500 de rotatii pe minut reusind sa curete eficient parul animalelor domestice de pe suprafete dure si covoare. In plus, peria are un sistem de iluminare cu led si articulatii flexibile care permit aspirarea cu usurinata a prafului din spatiile intunecoase sau greu accesibile. Pentru tapiterie si spatiile inguste de dupa mobilier aveti la dispozitie o perie si o duza speciala care va vor usura munca foarte mult. Aspiratorul are un filtru de aer lavabil care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. Nivelul zgomotului de 85 dB este unul dintre putinele puncte slabe ale acestui model, astfel ca nu va trebui sa il folositi la ore nepotrivite.

Puncte tari

+ design ergonomic

+ maner confortabil

+ putere reglabila in 2 trepte

+ filtru de aer lavabil

+ perie motorizata cu iluminare LED

+ optiunea de utilizare ca aspirator de mana

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este ridicat

Concluzii

In concluzie, Rowenta Air Force 360 RH9079WO este un aspirator vertical usor de utilizat si manevrat, care poate fi folosit atat pentru suprafetele dure si covoarele subtiri cat si pentru tapiterie si mobilier. Autonomia buna a bateriei, peria motorizata si filtrul lavabil sunt alte puncte forte ale acestui aspirator vertical produs de Rowenta.