Aspirator vertical 2 in 1 SAMSUNG VS03R6523J1/GE review

SAMSUNG VS03R6523J1/GE
Aspirator vertical 2 in 1 SAMSUNG VS03R6523J1/GE

Product Name: SAMSUNG VS03R6523J1/GE

Brand: Samsung

  • Eficienta
    (4.8)
  • Autonomie
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

SAMSUNG VS03R6523J1/GE este un aspirator vertical versatil, cu un motor puternic si o manevrabilitate ridicata. Aspiratorul de mana inclus, accesoriile utile si peria rotativa din material textil sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Samsung. 

Compania sud-coreeana Samsung are in portofoliu o gama variata de aspiratoare, atat clasice, cat si verticale sau roboti de aspirare. Aspiratoarele produse de Samsung sunt facute din materiale de calitate si au o fiabilitate buna, care le asigura o durata lunga de utilizare. De exemplu, cele mai noi modele de aspiratoare verticale produse de Samsung au forme ergonomice care permit manevrarea facila si performante bune de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor. Un astfel de aspirator este si modelul a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in 1 SAMSUNG VS03R6523J1/GE

Aspirator vertical 2 in 1

SAMSUNG VS03R6523J1/GE este un aspirator vertical 2 in 1 cu un design compact si finisaje aurii. Aspiratorul are o greutate de doar 2.8 Kg, fiind usor de manevrat atat pe suprafetele dure precum parchet sau gresie cat si pe covoarele mai subtiri. Peria rotativa la 180 de grade permite ocolirea facila a obstacolelor iar gratie pozitiei verticale de parcare veti putea depozita aspiratorul chiar si intr-un spatiu mai ingust. Aspiratorul vertical are dimensiuni de 25 x 22.5 x 113 cm si include un aspirator de mana care se scoate usor la apasarea unui buton. 

Putere buna de aspirare

SAMSUNG VS03R6523J1/GE are un motor cu o putere de 170 W, de pana la 3 ori mai puternic in comparatie cu modelele conventionale, care asigura curatarea eficienta a prafului, scamelor si firelor de par de pe parchet sau gresie. Bateria Li-Ion de 21.6 V asigura o autonomie de pana la 30 de minute, timp suficient pentru a curata un apartament cu doua sau trei camere. Nivelul zgomotului de functionare de 83 dB este destul de mare, astfel ca este indicat sa nu utilizati aspiratorul la ore nepotrivite. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

SAMSUNG VS03R6523J1/GE

Filtru lavabil de praf

Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil de spuma care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis. Recipientul de colectare EZ Clean are o capacitate de 0.25 litri si se goleste usor de praf si reziduri prin tragerea usoara a manerului. Peria rotativa Soft Action este din material textil si fibre antistatice, fiind eficienta in curatarea chiar si a celor mai fine particule de praf. In pachet veti gasi si un accesoriu telescopic pentru spatiile inguste sau greu accesibile.

Puncte tari

+ design modern

+ greutate redusa

+ motor puternic

+ autonomie de 30 de minute

+ perie rotativa din material textil

+ golire facila a recipientului de colectare

+ filtrare eficienta a prafului

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, SAMSUNG VS03R6523J1/GE este un aspirator vertical versatil, cu un motor puternic si o manevrabilitate ridicata. Aspiratorul de mana inclus, accesoriile utile si peria rotativa din material textil sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Samsung. 

Tags: