Aspirator fara sac Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA review

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Performante curatare
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.4

Sumar

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA este un aspirator compact fara sac cu un motor puternic si o eficienta energetica buna. Sistemul performant de filtrare, manevrabilitatea buna si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitiei acestui aspirator produs de Rowenta. 

Productorul german Rowenta are una dintre cele mai variate oferte de aspiratoare, atat in ceea ce priveste modelele clasice cu sau fara sac, cat si cele verticale. Veti putea alege un aspirator Rowenta cu performante excelente pe toate tipurile de suprafete sau unul compact cu un consum redus de energie care curata eficient suprafetele dure precum gresie si parchet. In plus, majoritatea aspiratoarelor Rowenta dispun de accesorii utile pentru curatarea tapiteriei, mobilierului sau chiar a interiorului masinilor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator puternic fara sac care este produs de Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA

Aspirator compact fara sac

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA este un aspirator fara sac cu design gri-negru si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic si 3 roti, 2 laterale mari si una multidirectionala in partea inferioara care permit depasirea cu usurinta a diferitelor obstacole. Cablul de alimentare si tubul telescopic asigura o raza de operare buna de 8.8 metri, permitand aspirarea in holuri si alte dependinte in care nu exista prize de alimentare. Acest model are dimensiuni compacte (29.03 x 27.62 x 40.94 cm) si o greutate de doar 5.61 Kg. 

Eficienta energetica buna

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA are un motor cu o putere buna de 750 W care are un consum estimativ anual de 28 kWh incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele de curatare a suprafetelor dure precum gresie si parchet sunt incadrate in aceeasi clasa A insa cele de curatare a covoarelor si mochetelor groase sunt incadrate doar in clasa C. Nivelul zgomotului de 79 dB este destul de ridicat, insa este comparabil cu cel al altor aspiratoare fara sac cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA lavabil care capteaza si cele mai mici particule de parf si alergeni, aerul reemis fiind astfel mult mai curat. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.5 litri si se goleste usor fara sa necesite intrarea in contact cu praful si mizeria aspirate. Peria principala asigura curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor subtiri, in pachet fiind incluse si o perie pentru parchet si 3 accesorii pentru tapiterie si spatiile inguste sau greu accesibile. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 750 W

+ consum rezonabil de energie

+ performante excelente de curatare a suprafetelor dure

+ filtrare eficienta a prafului

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Rowenta Compact Power Cyclonic RO3796EA este un aspirator compact fara sac cu un motor puternic si o eficienta energetica buna. Sistemul performant de filtrare, manevrabilitatea buna si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitiei acestui aspirator produs de Rowenta.