Aspirator vertical Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260 review

Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260
  • Eficienta
    (4.8)
  • Autonomie
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260 este un aspirator vertical puternic si usor de utilizat. Autonomia buna, capul de aspirare motorizat si cu leduri si sistemul eficient de filtrare sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical din portofoliul Rowenta.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Curatarea eficienta a oricarei case presupune folosirea unor aparate, ustensile si produse eficiente de curatare. Dintre aparatele electrocasnice cele mai populare sunt aspiratoarele clasice si cele verticale care permit aspirarea eficienta a prafului si mizeriilor de pe suprafetele dure precum gresie si parchet sau de pe covoare si mochete. Chiar daca au o putere mai mica de aspirare, aspiratoarele verticale fara fir sunt mai usor de manevrat, permitand curatarea rapida chiar si a spatiilor inguste sau greu accesibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator vertical care este produs de compania germana Rowenta. 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260

Aspirator vertical compact

Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260 este un aspirator cu design minimalist negru-fucsia si un maner ergonomic care permite utilizarea confortabila cu o singura mana. Aspiratorul are o greutate de doar 2.8 Kg cu tot cu accesorii si un recipient de colectare cu capacitate de 0.65 litri care se goleste usor, fara riscul imprastierii prafului, scamelor si a altor mizerii aspirate. Prin scoaterea tubului metalic aspiratorul devine unul de mana care poate fi utilizat pentru curatarea mobilierului, a tapiteriei sau chiar a interiorului autoturismului. 

Acumulator cu autonomie buna

Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260 are o baterie Li-Ion de 21.9 V care asigura o autonomie maxima de 25 de minute, suficienta pentru curatarea rapida a unui apartament cu doua sau trei camere. Incarcarea bateriei dureaza aproximativ 3 ore astfel ca este indicat sa il puneti la incarcat dupa fiecare utilizare. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta atinge o valoare destul de mare de 78 dB care insa este comparabila cu a altor aspiratoare verticale fara fir. 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru cu spuma si utilizeaza tehnologia Advanced Cyclonic pentru captarea particulelor de praf si pastrarea acestora in recipientul de colectare. Peria principala Power Slim Vision  este motorizata, cele 6500 de rotatii pe minut asigurand colectarea eficienta a firelor de par, a scamelor sau a firmitorilor de pe covoare, mochete sau suprafete dure. In plus, capul de aspirare are si lumini LED integrate care va vor ajuta sa curatati eficient si spatiile mai intunecoase precum cele de dupa mobilier. In pachet mai exista o perie pentru tapiterie iar aspiratorul de mana are integrata o perie moale care se va putea utiliza la curatarea mobilierului. 

Puncte tari

+ design compact

+ maner ergonomic

+ autonomie buna

+ aspirator de mana integrat

+ cap de aspirare motorizat cu LED-uri

+ sistem eficient de filtrare

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260 este un aspirator vertical puternic si usor de utilizat. Autonomia buna, capul de aspirare motorizat si cu leduri si sistemul eficient de filtrare sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical din portofoliul Rowenta. 

Manual Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260