Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1, Aspirator fara sac, 550 W, 2.4 litri – Pareri si Review

▷ Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 Aspirator fara sac ⭐ Review si Pareri
Aspirator fara sac Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1

Product Name: Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1

Product Description: Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 este un aspirator fara sac cu putere de 550 W si recipient de colectare cu volum de 2.4 litri. Aspiratorul are un nivel al zgomotului de cel mult 72 dB si dispune de un filtru UltraAllergy.

Brand: Bosch

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere
  (4.7)
 • Filtrare si accesorii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Manevrarea facila, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch.

Pros

+ manevrare facila;

+ panou de control pe maner;

+ putere ajustabila;

+ sistem eficient de filtrare;

+ recipient cu volum mare si golire usoara;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– putine accesorii incluse;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Aspiratoarele clasice, cu sa fara sac, ofera in continuare cea mai buna optiune de curatare a locuintelor. Aceste aspiratoare au motoare puternice, care permit aspirarea eficienta a prafului, firmiturilor si firelor de par de pe suprafetele dure si de pe covoare. In plus, sistemele eficiente de filtrare asigura captarea microparticulelor de praf si alergeni din aerul reemis. Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 este un aspirator fara sac de generatie noua, iar in randurile urmatoare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1

Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 – design, dimensiuni si greutate

Aspiratorul Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 are o carcasa ovala din plastic alb si un design utilizat si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are roti laterale mari si o roata multidirectionala care asigura manevrarea facila pe orice suprafata. Cabul de limentare si tubul telescopic asigura o raza de operare de 10 metri, schimbarea prizei de alimentare trebuind sa fie facuta mai rar. 

Acest aspirator are dimensiuni de 32.4 x 47.4 x 26.7 cm si o greutate fara accesorii de 5.6 Kg. Alte aspiratoare performante fara sac pe care le-am analizat sunt: Philips Seria 5000 FC9557/09 sau Philips FC9747/09.

Putere si capacitate de colectare

Aspirator Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1

Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 are un motor cu putere de 550 W care poate fi ajustata prin intermediul unui selector situat in partea superioara. Modificarea puterii de aspirare se poate face si de pe panoul de control situat pe maner, care functioneaza ca o telecomanda. Recipientul de colectare are un volum generos de 2.4 litri si se goleste usor gratie sistemului Easy Clean. Nivelul maxim al zgomotului este de 72 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu putere similara. 

Sistem de filtrare, accesorii si garantie

Aspirator fara sac Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1

Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil UltraAllergy care asigura captarea a pana la 99.99% dintre particulele de praf si alergeni. Mai mult, tehnologia AirCycle creaza o forta centrifuga mare care asigura separarea prafului de aer. Peria principala cu doua pozitii permite curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor cu fir scurt sau lung. In pachet sunt incluse si o duza pentru tapiterie si un accesoriu pentru spatiile inguste sau greu accesibile.

Acest aspirator dispune de o garantie standard de 24 de luni, insa motorul este garantat 10 ani (2 ani garantie legala si 8 ani extragarantie).

Puncte tari

+ manevrare facila;

+ panou de control pe maner;

+ putere ajustabila;

+ sistem eficient de filtrare;

+ recipient cu volum mare si golire usoara;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– putine accesorii incluse;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 este un aspirator fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Manevrarea facila, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch.

button-3