Aspirator vertical ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO review si pareri

? ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO - 2.2 Kg, 45 min autonomie, recipient de colectare de 0.5 l
Aspirator vertical ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO

Product Name: ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO

Product Description: ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO este un aspirator vertical cu o greutate de doar 2.2 Kg care se transforma intr-un aspirator de mana prin indepartarea tubului telescopic. Recipientul de colectare are un volum de 0.5 litri iar filtrul de praf este lavabil.

Brand: Rowenta

  • Putere
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO este un aspirator vertical tip stick cu putere buna de aspirare si autonomie generoasa. Peria motorizata cu leduri, greutatea redusa si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator vertical produs de Rowenta o alegere exclenta pentru orice casa. 

Pros

+ greutate de doar 2.2 Kg

+ putere buna de aspirare

+ autonomie de pana la 45 de minute

+ perie motorizata cu leduri

+ accesorii pentru spatii inguste si tapiterie

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– incarcarea acumulatorului dureaza destul de mult

Curatarea pardoselii de firmituri, praf, scame sau fire de par se poate face cel mai usor cu ajutorul unui aspirator vertical tip stick. Aceste aspiratoare functioneaza cu acumulatori Li-Ion si au o greutate redusa care permite manevrarea facila cu o singura mana. In plus, cele mai noi modele de aspiratoare verticale au motoare care asigura un flux puternic de aer si filtre eficiente care capteaza particulele microscopice de praf si alergeni. Un astfel de aspirator vertical tip stick care a fost lansat recent este si modelul produs de Rowenta a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO

Aspirator modern tip stick

ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO este un aspirator vertical tip stick cu design compact de culoare gri cu insertii rosii. Aspiratorul are un maner ergonomic si o greutate de soar 2.2 Kg, putand sa fie manevrat usor pentru curatarea diferitelor tipuri de suprafete. Prin indepartarea tubului metalic aspiratorul devine unul de mana, putand fi utilizat atat pentru curatarea tapiteriei, mobilierului sau a bachetelor din masina. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.5 litri si se goleste usor fara sa trebuiasca sa atingeti praful si celelalte impuritati aspirate. 

Autonomie de pana la 45 de minute

ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO are un motor care asigura o putere buna de absorbtie, permitand aspirarea rapida a prafului si a altor impurtitati pe pe gresie, parchet sau covoarele subtiri. Acumulatorul Li-Ion de 22 V asigura o autonomie maxima de 45 de minute, care scade simtitor insa prin utilizarea periei motorizate cu led. Durata de incarcare a acumulatorului este de 4 ore, statia de incarcare inclusa in pachet putand sa fie montata pe un perete. Nivelul zgomotului de 75 dB este destul de ridicat insa comparabil cu al altor aspiratoare verticale cu specificatii similare. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO

Perie motorizata

Peria dreptunghiulara a aspiratorului este motorizata, facilitand colectarea scamelor si a firelor de par de pe pardoseala, covoare sau mocheta. In plus, peria este prevazuta cu leduri, astfel ca veti putea sa curatati si spatiile intunecoase precum cele de sub pat sau mobilier. Filtrul aspiratorului este lavabil si capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis. In pachet exista incluse si 2 accesorii care se pot utiliza pentru aspirarea spatiilor inguste sau a mobilierului si tapiteriei. 

Puncte tari

+ greutate de doar 2.2 Kg

+ putere buna de aspirare

+ autonomie de pana la 45 de minute

+ perie motorizata cu leduri

+ accesorii pentru spatii inguste si tapiterie

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– incarcarea acumulatorului dureaza destul de mult

Concluzii

In concluzie, ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO este un aspirator vertical tip stick cu putere buna de aspirare si autonomie generoasa. Peria motorizata cu leduri, greutatea redusa si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator vertical produs de Rowenta o alegere exclenta pentru orice casa. 

Tags: