Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ALL review

Bosch Unlimited BCS1ALL
 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Autonomie
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.2)
4.6

Sumar

Bosch Unlimited BCS1ALL este un aspirator vertical de ultima generatie, cu un motor puternic si o manevrabilitate foarte buna. Autonomia excelenta a bateriei, filtrarea eficienta a prafului si accesoriile utile sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Bosch. 

Aspiratoarele verticale fara fir sunt foarte apreciate in ultima perioada deoarece ofera o modalitate rapida de curatare a caselor si apartamentelor. Daca cele mai ieftine modele au motoare cu o putere mai mica si o autonomie mai redusa a bateriei, modelele premium au o putere excelenta si o durata de utilizare de aproximativ 60 de minute. In plus, un aspirator vertical performant va avea si o perie rotativa sau accesorii pentru tapiterii, spatii inguste sau greu accesibile. Un astfel de aspirator este si cel produs de Bosch a carui prezentare o veti vedea in cele ce urmeaza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ALL

Aspirator premium modern

Bosch Unlimited BCS1ALL este un aspirator vertical fara fir cu un design modern si o forma pe care nu o regasim si la alte modele ale producatorului german. Datorita designului inovativ cu maner ergonomic, acest aspirator poate fi folosit si ca un aspirator de mana cu utilizare facila pe a tapiteriei si mobilierului, sau chiar pentru curatarea protbagajului sau al interiorului masinii. Acest model are dimensiuni de 21.2 x 127.7 x 25.2 cm si o greutate de 3.36 Kg, pentru depozitare putandu-se folosi statia de andocare pe care o puteti monta pe un perete. D

Baterie Li-Ion cu autonomie foarte buna

Bosch Unlimited BCS1ALL are un motor DigitalSpin Motor cu o putere buna de aspirare atat a suprafetelor dure precum gresie si parchet dar si a covoarelor si mochetelor mai subtiri. Puterea poate sa fie ajustata in 2 trepte in functie de suprafata aspirata, durata de utilizare depinzand direct de acestea. Autonomia bateriei Li-Ion de 18 V variaza in functie de modul de utilizare: 

 • 60 de minute cu accesoriile simple
 • 45 de minute cu peria pentru suprafete dure
 • 7 minute cu peria rotativa in modul turbo. 

Durata de incarcare a bateriei cu statia de andocare inclusa in pachet este de 5 ore, existand si optiunea de incarcare rapida in doar o ora, insa pentru aceasta va trebui sa achizitionati separat un alt incarcator. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch Unlimited BCS1ALL

Filtrare eficienta si accesorii performante

Sistemul de filtrare utilizeaza un cartus cu membrana Pure Air si un filtru igienic cu RotationClean care nu necesita spalare, aerul reemis fiind astfel mult mai curat. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.4 litri si se indeparteaza si goleste usor, fara sa necesite atingerea prafului si mizeriilor aspirate. Peria universala cu role permite utilizarea facila a aspiratorului pe diferite tipuri de suprafete, activarea modului electric permitand curatarea covoarelor in profunzime a covoarelor si mochetelor de diferite grosimi. Aceasta perie se demonteaza si curata foarte usor, iar duza combi inclusa in pachet se va putea folosi pentru curatarea peretilor si tavanului, a tapiteriei, mobilierului sau scaunelor si banchetelor din masina. 

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ recipient de colectare cu golire facila

+ motor puternic DigitalSpin

+ autonomie excelenta a bateriei

+ perie motorizata multisuprafete

+ sistem eficient de filtrare

Puncte slabe

– pretul destul de ridicat

– incarcatorul rapid BHZUC181 nu este inclus in pachet

Concluzii

In concluzie, Bosch Unlimited BCS1ALL este un aspirator vertical de ultima generatie, cu un motor puternic si o manevrabilitate foarte buna. Autonomia excelenta a bateriei, filtrarea eficienta a prafului si accesoriile utile sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Bosch. 

Manual Bosch Unlimited BCS1ALL