Aspirator vertical Samsung VS60K6050KW/GE review

Samsung VS60K6050KW/GE
  • Putere
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Samsung VS60K6050KW/GE este un aspirator vertical modern, cu un motor puternic si o autonomie buna a bateriei. Peria rotativa, manevrabilitatea excelenta si aspiratorul de mana sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical 2 in 1 produs de Samsung. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca v-ati saturat de aspiratoarele clasice care au o greutate mare si sunt dificil de manevrat atunci trebuie sa achizitionati un aspirator vertical fara fir. Aceste aspiratoare sunt ideale pentru curatarea suprafetelor dure si a covoarelor subtiri, greutatea redusa si lipsa firului de alimentare asigurand o manevrabilitate excelenta. Pentru a va asigura ca alegeti un aspirator vertical de calitate va trebui sa tineti de autonomia bateriei, sistemul de filtrare sau accesoriile incluse in pachet. In continuare va vom prezenta un aspirator vertical cu specificatii bune care este produs de compania sud-coreeana Samsung.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Samsung VS60K6050KW/GE

Aspirator vertical 2 in 1

Samsung VS60K6050KW/GE este un aspirator vertical cu design modern alb-negru si un maner ergonomic care permite utilizarea facila pe diferite tipuri de suprafete. In partea centrala este incorporat un aspirator de mana care va permite curatarea tapiteriei, mobilierului sau a interiorului masinii. Acest model are dimensiuni de 26 x 110 x 165 cm si o greutate de 2.7 Kg, fiind ideal pentru curatarea apartamentelor cu doua sau trei camere. 

 Baterie cu autonomie buna

Samsung VS60K6050KW/GE este are un motor cu o putere de 170 W care dispune si de o functie Turbo pentru curatarea suprafetelor mai murdare. Aspiratorul este alimentat de o baterie Li-Ion detasabila de 21.6 W care ofera o autonomie de cel mult 30 de minute si care se incarca complet in 3 ore. Totusi durata de utilizare poate sa scada pana la 13 minute daca veti utiliza functia Turbo. Peria rotativa EZ Clean se poate roti la 180 de grade pentru a curata in jurul mobilierului sau in locurile mai greu accesibile, scamele si parul prins putand-se indeparta foarte usor. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Samsung VS60K6050KW/GE

Aspirator ergonomic de mana

Aspiratorul de mana se detaseaza usor si este ideal pentru curatarea rapida a canapelelor, a mobilierului din lemn sau a scaunelor si banchetelor din masina. Recipientul de colectare are o capacitate destul de mica de 0.25 litri, astfel ca va trebui sa va opriti periodic pentru a-l goli. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil de spuma tip burete care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestui aspirator vertical este nivelul zgomotului care are o valoare de 83 dB, mai mare decat a altor modele cu specificatii similare. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ baterie Li-Ion cu autonomie de 30 de minute

+ filtrare eficienta a prafului

+ aspirator de mana inclus

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Samsung VS60K6050KW/GE este un aspirator vertical modern, cu un motor puternic si o autonomie buna a bateriei. Peria rotativa, manevrabilitatea excelenta si aspiratorul de mana sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical 2 in 1 produs de Samsung. 

Manual Samsung VS60K6050KW/GE