Aspirator cu spalare Bosch BWD41720 review

Bosch BWD41720
  • Putere
    (4.6)
  • Accesorii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Summary

Bosch BWD41720 este un aspirator versatil care permite atat aspirarea uscata pentru suprafetelor dure cat si aspirarea umeda pentru spalarea mochetelor si a covoarelor. Gama variata de accesorii, motorul puternic si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator cu spalare produs de Bosch.

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele cu spalare ofera o solutie facila de curatare a covoarelor in confortul casei voastre. Aceste aspiratoare permit atat aspirarea prafului si mizeriei de pe toate tipurile de suprafe cat si aspirarea lichidelor sau spalarea covoarelor si mochetelor de diferite grosimi. Cele mai bune aspiratoare cu spalare au motoare puternice si o gama variata de accesorii care permit curatarea rapida a parchetului, gresiei, covoarelor sau mochetelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator cu spalare care este produs de compania germana Bosch.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu spalare Bosch BWD41720

Aspirator modern cu spalare

Bosch BWD41720 este un aspirator cu spalare de generatie noua, care are un design modern in trei culori. Cele doua roti laterale si roata multidirectionala ofera o manevrare facila pe diferite tipuri de suprafete iar raza de operare de 9 metri permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Rezervorul de apa are o capacitate de 5 litri care se adauga la cele 10.4 Kg ale aspiratorului, care va fi astfel mai dificil de transportat.

Motor cu putere de 1700 W

Bosch BWD41720 are un motor cu o putere de 1700 W care permite curatarea rapida atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mocheteor cu fir scurt. Acest model poate functiona atat cu saci de hartie cu capacitate de colectare de 2.5 litri cat si cu filtrare prin apa, in cazul utilizarii modului de spalare. Rezervorul de apa este detasabil, putand astfel sa fie alimentat si curatat mult mai usor iar furtunul flexi este cu fir de matase impletit, fiind astfel mult mai flexibil si rezistent.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Bosch BWD41720

Gama variata de accesorii

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA lavabil pentru aspirarea uscata si un filtru performant de apa pentru aerul evacuat in cazul in care utilizati aspirarea umeda. Pe langa peria principala care poate fi utilizate pe toate tipurile de suprafete, in pachet veti gasi si o perie pentru parchet, o duza pentru colectarea apei si o duza pentru spatiile inguste sau greu accesibile. In plus, veti gasi si un set de spalare care contine o duza de spalare mare pentru covoare si mochete si una mica pentru tapiterie.

Puncte tari

+ design modern

+ motor cu putere de 1700 W

+ rezervor detasabil de apa cu capacitate de 5 litri

+ saci de hartie cu volum de 2.5 litri

+ sistem eficient de filtrare

+ accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– aspiratorul are o greutate mare

Concluzii

In concluzie, Bosch BWD41720 este un aspirator versatil care permite atat aspirarea uscata pentru suprafetelor dure cat si aspirarea umeda pentru spalarea mochetelor si a covoarelor. Gama variata de accesorii, motorul puternic si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator cu spalare produs de Bosch.

Manual Bosch BWD41720