Aspirator cu sac Electrolux ESP73RR review

? Electrolux ESP73RR
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Curatare si filtrare
    (4.7)
  • Caltiate/Pret
    (4.8)
4.7

Sumar

Electrolux ESP73RR este un aspirator performant cu sac care are un motor puternic si silentios si un sistem eficient de filtrare. Performantele bune de curatare, nivelul redus al zgomotului si raportul foarte bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele moderne dispun de motoare economice cu un flux puternic de aer care permite curatarea rapida a suprafetelor dure si a covoarelor sau mochetelor. In plus, majoritatea modelelor de generatie noua dispun de sisteme eficiente de filtrare care capteaza particulele microscopice de praf si alergeni din aerul reemis. Alegerea aspiratorului va trebui sa fie facuta atat in functie de buget, dimensiuni si greutate cat si de performantele de curatare sau de eficienta energetica. In continuare va vom prezenta un aspirator cu sac produs de Electrolux care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Electrolux ESP73RR

Aspirator usor de manevrat

Electrolux ESP73RR este un aspirator cu sac cu design modern de culoare rosie cu insertii negre si argintii. Acest model dispune de o raza de operare mare de 12 metri, iar amortizorul ErgoShock protejeaza atat mobila cat si aspiratorul de eventualele loviri accidentale. Rotile multidirectionale asigura o mamevrabilitate buna pe toate tipurile de suprafete iar cele doua pozitii de parcare permit depozitarea aspiratorului atat vertical cat si orizontal. Dimensiunile acestui aspirator sunt de 44.1 x 29.3 x 23.8 cm iar greutatea este de 5.83 Kg, comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare. 

Eficienta energetica A+

Electrolux ESP73RR are un motor cu o putere variabila intre 550 si 650 W care poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul suprafetei pe care o aspirati. Consumul energetic estimativ anual de 21.2 kWh este foarte redus, fapt confirmat de incadrarea in clasa de eficienta energetica A+. Performantele de curatare a suprafetelor dure precum parchet si gresie sunt incadrate in cea mai buna clasa (A) iar cele pentru curatarea covoarelor sunt incadrate in clasa B. Motorul de generatie noua si constructia carcasei asigura un nivel al zgomotului de doar 70 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Electrolux ESP73RR

Sistem performant de filtrare

sistemul de filtrare contine un filtru lavabil Hygiene 12 care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni si un filtru Hygiene Anti-odour care absoarbe mirosurile neplacute din casa. Aspiratorul foloseste saci s-bag cu un volum de 3.5 litri care asigura un flux puternic de aer chiar si atunci cand sunt aproape plini. Peria principala DustMagnet Silent asigura aspirarea eficienta atat pe gresie si parchet cat si pe covoarele subtiri iar peria rotunda inclusa in pachet va putea fi folosita pentru tapiterie, mobilier sau spatiile inguste. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor cu putere de 650 W

+ eficienta energetica A+

+ nivel redus al zgomotului

+ performante bune de curatare

+ sistem eficient de filtrare

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– saci s-bag sunt destul de scumpi

Concluzii

In concluzie, Electrolux ESP73RR este un aspirator performant cu sac care are un motor puternic si silentios si un sistem eficient de filtrare. Performantele bune de curatare, nivelul redus al zgomotului si raportul foarte bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa. 

Manual de utilizare Electrolux ESP73RR