Blender cu mixare in vid Ozen HAF-HB300SV review

  • Eficienta
    (5)
  • Functii
    (4.8)
  • Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Ozen HAF-HB300SV este un blender inovativ care foloseste tehnologia de vidare pentru pastrarea nutrientilor din fructe si legume. Vasul din tritan, cele 6 lame cu o rezistenta foarte buna si reglarea manuala a puterii sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest blender premium. 

Blenderele sunt aparate electrocasnice mici care ne pot ajuta in prepararea rapida a supelor, sosurilor sau bauturilor racoritoare sanatoase. Cele mai performante astfel de aparate vor putea fi utilizate atat pentru zdrobirea cuburilor de gheata cat si pentru maruntirea alunelor sau a nucilor. Caracteristicile de care va trebui sa tineti cont pentru a alege un blender de calitate sunt puterea motorului, lamele, dimensiunea bolului si functiile cu care este dotat. In cele ce urmeaza va vom prezenta unul din cele mai performante blendere de pe piata care este produs de compania sud-coreeana Hanssem.

Blender Ozen HAF-HB300SV

Blender cu design premium

Ozen HAF-HB300SV este un blender cu un design inovativ de culoare argintie in care vasul este prins intr-un suport care ii asigura o utilizare in deplina siguranta. Acest model are dimensiuni destul de compacte de 22 x 22 x 44.8 cm, o greutate de 3.4 Kg si 4 ventuze in partea inferioara care ii asigura o stabilitate si o aderenta buna pe orice tip de suprafata. Vasul are o capacitate de 1.5 litri, fiind ideal atat pentru prepararea rapida a unui smoothie cat si a unor supe creme sau a unor bauturi racoritoare.

Mixare in vid

Chiar daca blenderul Ozen HAF-HB300SV are un motor de doar 960 W cu 24.000 de rotatii pe minut, utilizarea mixarii in vid face ca amestecurile sa aiba o textura fina si uniforma la fiecare utilizare. In plus, in lipsa aerului sucurile si amestecurile de fructe si legume nu se vor oxida, pastrandu-si proprietatile si culoarea pana cand sunt consumate. Acest blender va putea fi folosit pentru maruntire si pasare, iar in cazul in care nu doriti sa utilizati mixarea in vid exista si optiunea de mixare simpla. In plus, functia Pulse permite utilizarea nivelului maxim de putere pentru deblocarea ingredientelor sau pentru maruntirea rapida a fructelor si legumelor mai tari.

Cititi si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Ozen HAF-HB300SV

Materiale de calitate

Panoul de control este unul foarte simplu si consta intr-un buton rotativ pentru selectarea vitezei de blendare si in doua butoane pentru functiile de mixare in vid sau pentru activarea automata a mixarii si a vidarii. Vasul principal este din Tritan Copolyester care nu contine parabeni si are o rezistenta foate buna la temperaturi ridicate sau la loviri accidentale, putand sa fie spalat si in masina de spalat vase. Cele 6 lame sunt din otel inoxidabil iar in pachet veti gasi inclus si un vas cu o capacitate de 750 ml in care veti putea pastra sucul in vid fara ca acesta sa se oxideze.

Puncte tari

+ design inovativ

+ tehnologie de mixare in vid

+ 6 lame rezistente

+ ajustarea puterii motorului

+ vas din Tritan

+ functie de maruntire si buton pentru Pulse

+ recipient suplimentar pentru suc

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Ozen HAF-HB300SV este un blender inovativ care foloseste tehnologia de vidare pentru pastrarea nutrientilor din fructe si legume. Vasul din tritan, cele 6 lame cu o rezistenta foarte buna si reglarea manuala a puterii sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest blender premium.