Robot de bucatarie Gorenje Masterchef MMC1500BK review

  • Putere
    (5)
  • Accesorii
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.5

Sumar

Gorenje Masterchef MMC1500BK este un robot de bucatarie complet, eficient si usor de folosit. Dimensiunile, puterea, forma ergonomica si multiplele accesorii fac din acest robot de bucatarie o alegere excelenta pentru familiile care gatesc acasa si mananca sanatos.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Un robot de bucatarie bun va poate ajuta sa scapati de toate activitatile repetitive si plictisitoare atunci cand preparati diferite deserturi sau cand coaceti paine sau cozonac. Primul lucru pe care trebuie sa il stabiliti atunci cand achizitionati un robot de bucatarie este la ce il veti folosi: mixare, framantare, amestecare, taiere sau razuire. Alte aspecte importante sunt rezistenta materialelor din care este facut, cat de usor se foloseste si se curata si ce greutate are. Capacitatea este un alt aspect la care va trebui sa va ganditi deoarece va trebui sa fie adaptata la nevoile familiei dumneavoastra.

Robot de bucatarie Gorenje Masterchef MMC1500BK

Capacitate, putere si dimensiuni

Gorenje Masterchef MMC1500BK este un robot de bucatarie de culoare neagra cu insertii argintii si bol de inox. Acest robot este destul de voluminos si greu, avand dimensiuni de 39 × 29 × 38 cm si o greutate de 11.4 kilograme. Forma robotului ii asigura o buna stabilitate in timp ce piciorul cauciucat anti-alunecare asigura o buna aderenta si previne eventualele accidente. Cu o putere de 1500 W, Gorenje Masterchef MMC1500BK este unul din cei mai puternici roboti de bucatarie disponibili la momentul actual. Bolul de inox are o capacitate de 6.7 litri si are doua manere care va vor ajuta sa-l manevrati mai usor. In partea superioara a bolului, exista un locas prin care puteti adauga diferite ingrediente in timp de robotul este in functiune. In partea superioara a robotului se poate fixa blenderul sau vasul cu diferite accesorii pentru prelucrarea legumelor si fructelor cu ajutorul caruia le veti putea felia, taia sau razui. Tot aici se monteaza accesoriile pentru tocare sau stoarcere.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Accesorii Gorenje Masterchef MMC1500BK

6 niveluri de putere

Panoul de control este din aluminiu si are un buton rotativ pentru pornire si oprire si pentru alegerea vitezei de rotatie din cele 6 niveluri disponibile. Viteza de rotatie se poate seta si automat in functie de tipul de mixare pe care o doriti. Robotul de bucatarie are o functionare destul de silentioasa avand si o pornire usoara si un capac de protectie care va va ajuta sa nu varsati ingredientele atunci cand bolul este plin. Masterchef MMC1500BK are o protectie de siguranta care previne supraincalzirea motorului dar si un buton de siguranta care blocheaza accesul copiilor. In pachet veti gasi mai multe accesorii precum palete pentru framantare, mixare sau batere precum si diferite cutite pentru taiere, razuire sau tocare. Toate accesoriile si bolul de amestecare din inox pot fi spalate in masina de spalat vase, iar robotul va trebui curatat cu o laveta umeda.

Concluzionand, Gorenje Masterchef MMC1500BK este un robot de bucatarie complet, eficient si usor de folosit. Dimensiunile, puterea, forma ergonomica si multiplele accesorii fac din acest robot de bucatarie o alegere excelenta pentru familiile care gatesc acasa si mananca sanatos.

 

 

2 Comments