Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo review

🥇 Tefal ZC150838 Juiceo
  • Eficienta
  • Utilizare
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

Tefal ZC150838 Juiceo este un storcator eficient care extrage la rece sucul plin de savoare si nutrienti din fructe si legume. Functia de reglare a nivelului de pulpa, nivelul redus al zgomotului si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui storcator de fructe si legume din portofoliul Philips.

» Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Gradina ideala exista de la eMag
Click aici pentru oferta

Consumul regulat al fructelor si legumelor are numeroase beneficii pentru sanatate, asigurand necesarul de vitamine, minerale si fibre. Totusi, unele persoane, in special copiii, prefera sucul in dauna consumului de fructe si legume proaspete. Pentru obtinerea rapida a sucului de citrice, mere sau morcov aveti de nevoie de un storcator de fructe si legume. Aceste aparate permit extragerea rapida a sucului cu pierderi minime, pulpa si restul de fibre fiind colectate intr-un recipient separat. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de storcator de fructe si legume care este produs de Philips.

Storcator Tefal ZC150838 Juiceo

Strocator compact de fructe si legume

Tefal ZC150838 Juiceo este un storcator de fructe cu design elegant de culoare neagra cu insertii rosii si finisaje lucioase. Storcatorul are 4 ventuze care asigura o stabilitate buna, chiar si pe un blat sau o masa lucioasa. Storcatorul are dimensiuni de 39.1 x 26.8 x 32 cm si o greutate de 4 Kg, astfel ca se va putea muta destul de usor.

Presare la rece

Tefal ZC150838 Juiceo are o putere de 150 W si dezvolta 80 de rotatii pe minut, permitand extragerea sucului chiar si din radacinoasele mai tari. Acest model are o singura treapta de viteza, insa dispune de o functie de inversare pentru deblocarea bucatilor mari de fructe si legume. Extragerea sucului se face prin presare la rece astfel ca sucul va pastra integral savoarea si nutrientii din fructe si legume. Sistemul de antipicurare previne scurgerea sucului pe blat iar nivelul redus al zgomotului permite utilizarea aparatului chiar si dimineata devreme.

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Super Oferte de Primavara de la Altex
Click aici pentru oferta

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Tefal ZC150838 Juiceo

Ajustarea nivelului de pupla

Storcatorul dispune de doua recipiente din plastic cu volum de 0.8 litri pentru suc si pentru pulpa sau fibre. In cazul sucurilor de citrice, storcatorul permite reglarea cu exactitate a nivelului de pulpa in functie de preferite. In pachet veti gasi si o perie pentru curatare, componentele detasabile putand fi spalate atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design compact

+ reglare nivel pulpa

+ nivel redus al zgomotului

+ 2 recipiente de 0.8 litri

+ curatare facila

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– fructele si legumele trebuie taiate in bucati mici

Concluzii

In concluzie, Tefal ZC150838 Juiceo este un storcator eficient care extrage la rece sucul plin de savoare si nutrienti din fructe si legume. Functia de reglare a nivelului de pulpa, nivelul redus al zgomotului si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui storcator de fructe si legume din portofoliul Philips.

Manual de utilizare Tefal ZC150838 Juiceo

Tags: