Blender de mare viteza Tefal BL985A31 review

🥇 Tefal BL985A31
Blender de mare viteza Tefal BL985A31

Product Name: Tefal BL985A31

Product Description: Tefal BL985A31 este un blender de mare viteza cu putere de 1300 W care permite dezvoltarea a pana la 45.000 de rotatii pe minut.

Brand: Tefal

  • Putere motor
    (4.5)
  • Functii si programe
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Tefal BL985A31 este un blender de mare viteza, cu un motor puternic si 2 recipiente rezistente de mixare. Display-ul digital, cele 10 functii de mixare automata si tehnologia NutriKeep care asigura mixarea in vid sunt alte atuuri ale acestui blender premium de la Tefal. 

Prepararea unor mancaruri calde sau reci este mult mai usoara prin utilizarea unor aparate precum blendere sau roboti de bucatarie. Cele mai performante blendere au motoare puternice, lame ascutite si numeroase functii care permit prepararea unei game variate de supe, bauturi sau deserturi. In plus, cu ajutorul functiei vacuum se poate elimina aerul din vase, fructele si legumele fiind mai usor mixate si mai putin oxidate. Un astfel de blender premium este si modelul din portofoliul Tefal ale carui avantaje si dezavantaje le veti gasi in randurile urmatoare.

Blender de mare viteza Tefal BL985A31

Blender premium de mare viteza

Tefal BL985A31 este un blender de mare viteza care are un design argintiu modern si un panou mare de control cu display digital. Blenderul are picioare cauciucate anti-alunecare prin care se asigura o stabilitate buna chiar si la viteze mari de procesare. Pentru utilizarea in siguranta, blenderul dispune de un capac securizat care nu permite functionarea decat cand este bine inchis. Cele doua recipiente au manere ergonomice care asigura un control facil cu o singura mana. Acest blender are dimensiuni de 24 x 18 x 32.5 cm si o greutate destul de mare de 8.5 Kg.

Motor puternic

Tefal BL985A31 are un motor cu putere de 1300 W cu pana la 45.000 de rotatii pe minut care asigura prepararea de supe, smoothie-uri si alte preparate foare fine. Din cele doua recipiente cu volum de 1.4 litri, unul este din sticla termorezistenta pentru preparatele fierbinti si unul ultrarezistent din tritan pentru preparatele reci. Cele 6 lame din inox si tehnologia Trip’Ax Pro asigura blendarea extrem de fina a fructelor sau legumelor, rezultatele fiind de pana la 50 de ori mai fine in comparatie cu un blender clasic. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Tefal BL985A31

Panou de control intuitiv

Panoul de control are un display digital si mai multe butoane pentru pornire/oprire, anulare, selectarea timpului de blendare sau pentru cele 10 functii automate de gatire (supa, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, functie de zdrobire a ghetii, smoothie, milkshake, functie de macinare a nucilor, sorbet). In functie de vasul pe care il utilizati, o functie inteligenta poate sa schimbe culoarea ecranului in albastru (pentru preparatele reci) sau portocaliu pentru cele calde. Tehnologia NutriKeep asigura eliminarea aerului din recipientul de mixare, preparatele avand culori mai vii si cu o oxidare minima. In pachet veti gasi si un accesoriu pentru amestecarea alimentelor mai tari pentru a obtine supe, bauturi sau deserturi foarte fine.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital si meniu intuitiv

+ motor cu putere de 1300 W

+ 2 recipiente din materiale rezistente

+ 10 functii automate de preparare

+ 6 lame din inox

+ tehnologie NutriKeep de mixare in vid

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– greutatea este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Tefal BL985A31 este un blender de mare viteza, cu un motor puternic si 2 recipiente rezistente de mixare. Display-ul digital, cele 10 functii de mixare automata si tehnologia NutriKeep care asigura mixarea in vid sunt alte atuuri ale acestui blender premium de la Tefal. 

Manual de utilizare Tefal BL985A31