Aparat de gatit Tefal Multicooker 8 in 1 RK302E Review

  • Pret
    (5)
  • Functii
    (5)
  • Capacitate
    (4)
4.7

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Tefal 8-în-1 Multicooker are o întreaga serie de functii: este o oala sub presiune care face mult mai mult decat a gati orez. Cele opt programe sunt: orez rapid, orez alb, orez brun, cereale, terci de ovaz, gătire lente, gatire la abur si desert. Are de asemenea o funcție automata de mentinere cald. Este simplu de utilizat și cele mai multe functii pot fi programate cu o intarziere de pornire – excepțiile fiind gatirea lenta si budinca. Daca va doriti sa economisiti timp si spatiu in bucutarie atunci Tefal RK302E Multicooker este exact ce aveti nevoie.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune multicookere

tefal-1

Tefal RK302E 8-în-1 Multicooker – Proiectare si Caracteristici

Finisajul din otel prelucrat este foarte rezistent si practic, in timp ce manerele mari și cablul detașabil va lasa sa mutati oala sub presiune. Tefal Multicooker este dotat cu o paleta de orez, o ceasca de masurare si o tava de gatire la abur.
Controalele sunt intuitive, nu veti avea neaparat nevoie să folositi manualul de instrucțiuni. Apasati butonul de meniu pentru a selecta un program si apoi sagetile sus si jos pentru a regla ora, daca doriti un start întarziat. De exemplu, puteti sa programati ca  orezul sa fie gata peste 2-15 ore in pasi de 1 o ora.

Tefal RK302E-8 în-1 Multicooker- Cum e sa-l utilizati?

Controalele bine asezate si optiunea de pornire temporizata este exact ce aveti nevoie – de ce nu mai multe masini de gatit aceasta functie? Puteti seta foarte usor startul, astfel încat orezeul, legumele, desertul  sunt gata la momentul potrivit. Foarte puține mașini de gătit ofera un start intarziat, astfel incat TEFAL este o imbunatatire in acest sens.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Ar trebui sa cumpar Tefal RK302E 8-în-1 Multicooker?

TEFAL este inca cel mai bun multicooker testat. Si este multi-talentat: ia locul mai multor gadget-uri, economisind spatiu, precum si timpul.

Caracteristici:

Putere: 600 W

Capacitate: 5L

Numar programe de gatit: 8

Pornire intarziata: DA

Greutate: 5 kg

Dimesiuni: 328 mm x 293 mm x 328 mm

Lungime cablu alimentare: 1,2 m