Centrala termica Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE review

  • Eficienta
    (5)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE este o centrala termica de perete fiabila, care va va oferi toata independenta pentru mentinerea confortului. Investitia este una sigura si pe termen lung. Designul compact, silentiozitatea si garantia foarte lunga sunt alte argumente care o recomanda.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

O centrala termica va poate aduce tot controlul de care aveti nevoie pentru mentinerea confortului in locuinta, fiind un aparat perfect daca doriti sa nu mai depindeti de centrala de cartier sau instalatiile vecinilor. Bosch ZWB28-3CE este o centrala termica murala pe gaz, potrivita pentru un apartament sau o vila mica.

centrala-termica-bosch-condens-zwb28-3ce

Bosch este un brand ce nu mai mare nevoie de nicio prezentare. Producatorul german ofera de fiecare data solutii de incredere, care sa insoteasca utilizatorii pe termen lung.

Bosch ZWB28-3CE este o centrala care foloseste agent termic cu circulatie fortata, iar elementele de incalzire sunt optimizate in cel mai mic detaliu. Asa se face astfel ca randamentul ajunge la 103%.

Temperatura maxima pe circuitul de incalzire este de 82 de grade, iar cea minima este de 35 de grade.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de centrale termice

Veti putea folosi centrala termica Bosch ZWB28-3CE si pentru a incalzi apa menajera. Pentru acest lucru este nevoie bineinteles de conectarea la un boiler. Modelul are un debit maxim al apei calde de 12 litri/min.

Puterea maxima a centralei este 28 kW. Trebuie sa mentionam insa ca veti putea regla puterea, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite fara a face risipa de resurse.  Veti putea regla puterea pe o plaja de 7-28 kW. Puterea maxima folosita la incalzirea apei menajere este de 22 kW. Modelul este dotat cu un schimbator de caldura WB6 fabricat dintr-un aliaj Al-Si, precum si cu o automatizare performanta Bosch Heatronic III. Mai trebuie sa mentionam si faptul ca modelul este compatibil cu sisteme solare.

Sistemul functioneaza foarte silentios si are un nivel maxim de zgomot de 36 dB. Acest detaliu este cu atat mai important atunci cand sistemul urmeaza sa fie instalat intr-un apartament.

consum-bosch-condens-zwb28-3ce

Centrala termica are dimensiuni compacte si un design discret, asa ca o veti putea aseza cu usurinta in orice spatiu. Aceasta are dimensiunile de 850 x 370 x 400 mm si se fixeaza usor pe perete, avand o greutate de 44 kg. Designul este complet alb, asa ca se va incadra bine chiar si intr-un spatiu in care se afla la vedere. In partea frontala a centralei gasim panoul de control cu afisaj multifunctional. Acesta simplifica foarte mult utilizarea si ofera acces rapid la setari. Centrala permite printre altele reglarea perioadei de functionare si a temperaturii.

Centrala beneficiaza de o garantie de 60 de luni, producatorul oferind o perioada foarte atractiva pentru suportul gratuit oferit clientilor. Garantia este una dintre cele mai mari oferite pentru un astfel de produs.

Bosch ZWB28-3CE este o centrala termica de perete fiabila, care va va oferi toata independenta pentru mentinerea confortului. Investitia este una sigura si pe termen lung. Veti putea sa controlati in detaliu temperatura din locuinta si a apei menajere, fara a mai fi nevoie sa depindeti in niciun fel de vecini si sistemul public de incalzire. Centrala termica are un design compact si nu va ocupa mult spatiu, fiind totodata si foarte discreta. Daca avem in vedere si garantia foarte lunga, pachetul nici nu putea fi mai atractiv.