Combina frigorifica Beko RCNA366K30XB review

Beko RCNA366K30XB
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Beko RCNA366K30XB este o combina frigorifica moderna, cu eficienta energetica buna si spatii interioare generoase. Sistemul de iluminare cu LED, materialele de calitate si tehnologia NeoFrost sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Beko.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania turceasca Beko este unul din cei mai importanti producatori de electrocasnice mari, avand in portofoliu o gama variata de frigidere, combine frigorifice, masini de spalat rufe sau de vase. Electrocasnicele produse de Beko au designuri actuale si utilizeaza tehnologii moderne care imbunatatesc performantele si eficientizeaza consumul energetic. Cel mai important atu al aparatelor electrocasnice comercializate sub brandul Beko este insa raportul foarte bun intre calitate si pret. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica moderna din portofoliul Beko.

Combina frigorifica Beko RCNA366K30XB

Combina frigorifica cu finisaje Metal Look

Beko RCNA366K30XB este o combina frigorifica cu un design atragator cu finisaje din inox Metal Look si usi cu linii drepte. Manerele orizontale sunt integrate in cele doua usi si decorate cu un element cromat care adauga un plus de eleganta designului. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate fara prea mult efort. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 66.5 x 186 cm si un volum total de 324 litri din care 215 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 109 litri congelatorului.

Compresor cu eficienta energetica buna

Beko RCNA366K30XB are un compresor cu un consum redus de energie si un nivel destul de scazut al zgomotului de functionare. Consumul anual de energie de 270 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si are un cost lunar de aproximativ 14.5 lei. In ceea ce priveste zgomotul, acesta atinge 40 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor.

Spatiu frigorific cu organizare clasica

Organizarea interioara a frigiderului asigura maximizarea spatiul disponibil, cele 3 rafturi din sticla securizata permitand depozitarea unor cantitati mari de alimente. Compartimentul pentru fructe si legume situat in partea inferioara asigura conditii optime de pastrare a prospetimii si proprietatilor nutritive ale acestora. Pentru depozitarea sticlelor, cutiilor si borcanelor exista 3 rafturi din plastic pe usa frugiderului. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in interior dar contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. 

Congelator cu sertare mari

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care cel superior permite congelarea rapida a alimentelor perisabile. Avand in vedere ca sertarele sunt din plastic transparent iar in congelator nu se formeaza ghiata, veti gasi foarte usor alimentele congelate de care aveti nevoie. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este una destul de redusa daca ne raportam la volumul congelatorului iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 33 de ore. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA366K30XB

Sisteme si tehnologii moderne

Panoul de control este clasic, un buton rotativ permitand setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator. Fiind un model de generatie noua, aceasta combina utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Dual Cooling care utilizeaza curenti de aer independenti in cele doua spatii, No Frost care nu permite formarea ghietii in congelator sau Active odour filter care elimina mirosurile neplacute din frigider.

Puncte tari

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ materiale de calitate

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA366K30XB este o combina frigorifica moderna, cu eficienta energetica buna si spatii interioare generoase. Sistemul de iluminare cu LED, materialele de calitate si tehnologia NeoFrost sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Beko.

Manual Beko RCNA366K30XB