Samsung BRB26602FWW/EF, Combina frigorifica incorporabila, 267 litri, Clasa F, No Frost – Pareri si Review

Samsung BRB26602FWW/EF - 267 litri, Clasa F, 35 dB, No Frost
Combina frigorifica Samsung BRB26602FWW/EF

Product Name: Samsung BRB26602FWW/EF

Product Description: Samsung BRB26602FWW/EF este o combina frigorifica incorporabila cu volum net de 267 litri si clasa F de eficienta energetica. Combina are un sistem de racire No Frost si un nivel al zgomotului de doar 35 dB.

 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si functii
  (4.5)
 • Tehnologii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Sumar

Samsung BRB26602FWW/EF este o combina frigorifica incorporabila cu volum mai mic si sistem de racire No Frost. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa pentru compresor si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combina frigorifice produse de Samsung.

Pros

+ panou de control extern

+ sistem de racire No Frost

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine organizate

+ garantie extinsa pentru compresor

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– consumul energetic este destul de ridicat

– lipsa unui compartiment pentru alimentele proaspete

Aparatele frigorifice incorporabile sunt ideale pentru crearea unui decor uniform in bucatarie. Desi oferta de frigidere si de combine frigorifice incorporabile nu este foarte variata, exista atat modele pentru un buget mai redus cat si pentru unul mai generos. Cele mai importante aspecte de care va trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o combina frigorifica incorporabila sunt volumul net si compartimentarea spatiilor interioare, consumul energetic si tipul sistemului de racire. Samsung BRB26602FWW/EF este o astfel de combina frigorifica incorporabila de generatie noua iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

Combina frigorifica Samsung BRB26602FWW/EF

Samsung BRB26602FWW/EF – combina frigorifica compacta

Samsung BRB26602FWW/EF este o combina frigorifica incorporabila care are un panou de control deasupra usii de la frigider. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta si nu poate fi modificata, astfel ca va trebui sa verificati daca se potriveste cu mobilierul din bucatarie. Combina are o izolatie densa de inalta eficienta , peretii fiind mai subtiri gratiei tehnologiei Space Max. Volumul net al combinei este de 267 litri, din care frigiderului ii revin 193 litri si congelatorului 74 litri. Volumul mai mic inseamna si dimensiuni mai reduse (54 x 55 x 177.5 cm), acest model putand fi instalat si intr-o bucatarie mai mica de apartament. Alte combine frigorifice din portofoliul companiei sud-coreene sunt: Samsung RB38T600DB1/EF, Samsung RB38T672ESA/EF, Samsung RB34T672EBN/EF sau Samsung RB38T676DSA/EF.

Sistem de racire No Frost

Samsung BRB26602FWW/EF are un compresor cu un consum energetic anual de 288 kWh care este incadrat in clasa F pe o scara de la A la G. Pentru utilizarea combinei va trebui sa platiti lunar cel mult 20 de lei. Desi nu este foarte economic, compresorul este silentios, valoarea de 35 dB fiind una din cele mai scazute de pe piata. Sistemul de racire este de tip No Frost, asigurand un nivel optim de umiditate in frigider si impiedicand formarea ghetii in congelator.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung BRB26602FWW/EF

Spatii interioare cu o compartimentare eficienta

Spatiul frigorific dispune de un compartiment Humidity Fresh care asigura conditii optime de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Deasupra acestui compartiment exista 3 rafturi din sticla securizata si de un raft din plastic care poate fi utilizate si ca suport pentru sticlele de vin. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi din plastic de diferite marimi pentru sticle, borcane sau alte recipiente mai mici. Sistemul de iluminare este tip led iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelatorul este impartit in 2 compartimente si un sertar pentru inghetata si pentru recipientul de gheata. Panoul de control permite setarea temperaturilor in 5 trepte pentru cele doua spatii interioare dar si activarea modului de vacanta sau a functiei de congelare rapida. Ca si in cazul altor modele din portofoliul Samsung, si aceasta combina beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru compresor.

Puncte tari

+ panou de control extern

+ sistem de racire No Frost

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine organizate

+ garantie extinsa pentru compresor

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– consumul energetic este destul de ridicat

– lipsa unui compartiment pentru alimentele proaspete

Concluzii

In concluzie, Samsung BRB26602FWW/EF este o combina frigorifica incorporabila cu volum mai mic si sistem de racire No Frost. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa pentru compresor si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combina frigorifice produse de Samsung.