LG GBF71PZDMN, Combina frigorifica, 337 litri, Clasa A++, Dozator apa, No Frost – Pareri si Review

? LG GBF71PZDMN - 336 litri, Clasa A++, No Frost, Wi-Fi, 36 dB, compresor Linear Inverter
Combina frigorifica LG GBF71PZDMN

Product Name: LG GBF71PZDMN

Product Description: LG GBF71PZDMN este o combina frigorifica cu un volum net de 336 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina utilizeaza un sistem de racire No Frost, un compresor linear inverter si are un nivel al zgomotului de doar 36 dB.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si functii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

LG GBF71PZDMN este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si nivel foarte redus al zgomotului. Compartimentarea practica a spatiilor interioare, conexiunea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor fac din aceasta combina frigorifica produsa de LG o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design elegant

+ dozator de apa

+ display digital tactil

+ conexiune Wi-Fi

+ eficienta energetica buna

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ compartimentare moderna a spatiului frigorific

+ garantie extinsa pentru compresor

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lateralele combinei au finisaje diferite fata de cele doua usi

Combinele frigorifice No Frost sunt aparate moderne care asigura conditii optime de umiditate in spatiile interioare, impiedicand astfel formarea ghetii in congelator. Acest fapt elimina necesitatea dezghetarii manuale periodice a congelatorului pentru a asigura functionarea corecta a aparatului frigorific. Pe langa tehnologia No Frost, combinele frigorifice de generatie noua au compresoare cu eficienta energetica buna dar si cu un nivel redus al zgomotului. O astfel de combina frigorifica No Frost este si LG GBF71PZDMN a carei prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Combina frigorifica LG GBF71PZDMN

LG GBF71PZDMN – combina frigorifica cu dozator de apa

Combina frigorifica LG GBF71PZDMN are un design atractiv asigurat de finisajele elegante din inox si de elementele decorative cromate Pocket Square care marcheaza manerele incorporate. In partea inferioara a usii frigiderului exista un dozator pentru apa care va fi foarte util in zilele toride de vara. Volumul combinei frigorifice este de 336 litri din care spatiul frigorific are alocati doua treimi (229 litri) iar cel de congelare o treime (107 litri). In ceea ce priveste dimensiunile, acest model are o latime de 59.5 cm, o adancime de 68.2 cm si o inaltime de 186 cm care ofera un acces facil si la alimentele de pe raftul de sus. 

Compresor linear inverter

LG GBF71PZDMN are un compresor linear inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 273 kWh avand un cost estimativ de cel mult 14 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si foarte silentios, valoarea de 36 dB fiind mult mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. Racirea rapida si uniforma a spatiului frigorific este asigurata si de tehnologia Door Cooling prin intermediul unor aerisiri in partea frontala. Ca si alte combine frigorifice de generatie noua precum Samsung RB34T672EBN/EF sau LG GBB62MCJMN si acest model utilizeaza un sistem de racire No Frost care nu permite formarea ghetii in spatiul de congelare. 

Compartimente eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o compartimentare foarte practica, cu 3 rafturi din sticla securizata in partea superioara din care unul este pliabil. In partea inferioara exista un compartiment Fresh Converter care permite setarea temperaturii in functie de alimentele proaspete pastrate (carne, peste sau legume). Al doilea compartiment, Fresh Balancer, permite ajustarea umiditatii pentru ca fructele sau legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Sticlele de vin sau alte bauturi poti fi pastrate pe suportul metalic sau pe unul din cele trei rafturi de pe usa. Sistemul de iluminare este asigurat de un panou led a carui lumina rece contribuie la eficienta energetica buna a combinei.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, cel din mijloc permitand depozitarea alimentelor sau cutiilor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este una foarte buna la fel ca si autonomia de 16 ore in cazul unei defectiuni a retelei electrice.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBF71PZDMN

Conexiune Wi-Fi

Panoul de control are un afisaj cu led si butoane tactile pentru modificarea temperaturilor sau pentru activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida si congelare rapida sau blocarea accesului copiilor la meniu. Acest model dispune de conexiune Wi-Fi, astfel ca veti putea sa reglati temperaturile din cele doua spatii interioare prin intermediul aplicatiei mobile SmartThinQ. Fiabilitatea excelenta a compresorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de LG.

Puncte tari

+ design elegant

+ dozator de apa

+ display digital tactil

+ conexiune Wi-Fi

+ eficienta energetica buna

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ compartimentare moderna a spatiului frigorific

+ garantie extinsa pentru compresor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lateralele combinei au finisaje diferite fata de cele doua usi

Concluzii

In concluzie, LG GBF71PZDMN este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si nivel foarte redus al zgomotului. Compartimentarea practica a spatiilor interioare, conexiunea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor fac din aceasta combina frigorifica produsa de LG o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.