Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB review

  • Consum
    (5)
  • Functii si optiuni
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Beko RCNA406E40XB este o combina frigorifca cu design elegant si cu spatii interioare cu o compartimentare eficienta. Consumul redus de energie, sistemul de iluminare cu LED si panoul de control cu display digital sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de Beko.

Eficienta energetica este unul din cele mai importante aspecte in alegerea unui aparat frigorific care este unul din cei mai mari consumatori de energie din orice casa sau apartament. Frigiderele sau combinele frigorifice incadrate in cea mai eficienta clasa energetica au insa preturi destul de mari, care depasesc cel mai adesea pragul de 2000 de lei. Pe langa eficienta energetica, alte aspecte de care va trebui sa tineti cont sunt dimensiunile si volumul, nivelul zgomotului sau sistemele si tehnologiile utilizate. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica moderna cu o eficienta energetica excelenta care este produsa de compania turceasca Beko.

Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB

Combina frigorifica din inox

Beko RCNA406E40XB este o combina frigorifica din gama EVOLine cu design elegant Kitchen Fit din inox si manere orizontale inorporate marcate cu un element decorativ cromat. Usile au directia de deschidere spre dreapta insa se pot modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie sau hol. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 66.5 x 203 cm iar volumul net este de 362 de litri, 253 de litri fiind alocati spatiului de refrigerare si 109 litri celui de congelare.

Compresor cu eficienta energetica A+++

Beko RCNA406E40XB are un compresor ProSmart Inverter cu un consum energetic anual de doar 188 kWh, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 10 lei. Pe langa eficienta energetica foarte buna, acest model are si un nivel al zgomotului de doar 37 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre livingroom sau hol.

Spatiu de refrigerare bine organizat

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi Safety Glass care se pot ajusta pe inaltime pentru a putea depozita si vase mai voluminoase si a unui raft din sarma pentru sticlele cu apa sau bauturi. In partea inferioara exista un compartiment care mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius, unde veti putea pastra branzeturile si carnea pe care urmeaza sa o consumati intr-un timp mai scurt. Sub acest compartiment se afla cel pentru fructe si legume care va mentine un nivel optim de umiditate pentru pastrarea proprietatilor nutritive. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic care ofera un spatiu ideal pentru depozitatarea unor recipiente, borcane sau cutii de diferite dimensiuni.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Sistemul de iluminare cu LED ofera o lumina rece, contribuind astfel al consumul redus de energie al combinei iar in cazul in care nu veti inchide bine usa frigiderului veti fi atentionati de o alarma sonora. 

Congelator compact

Congelatorul are 3 compartimente cu dimensiuni asemanatoare, cel superior dispunand de o functie de congelare rapida. Capacitatea de congelare de 6 Kg este destul de buna daca o raportam la volumul congelatorului iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 33 de ore. 

Functii si sisteme moderne

Panoul de control contine un display digital si mai multe butoane care permit setarea temperaturilor si activarea unor functii suplimentare precum cele de racire si congelare rapida sau a modului vacanta. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Active Dual Cooling si No Frost care folosesc curenti independenti de aer in cele 2 spatii si previn formarea ghietii.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartiment 0 grade Celsius

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA406E40XB este o combina frigorifca cu design elegant si cu spatii interioare cu o compartimentare eficienta. Consumul redus de energie, sistemul de iluminare cu LED si panoul de control cu display digital sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de Beko.

Manual Beko RCNA406E40XB