Combina frigorifica Daewoo RN-340W review

  • Design
    (4.2)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.2

Sumar

Daewoo RN-340W este o combina frigorifica cu un design clasic si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului si pretul accesibil la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

Aparatele frigorifice se gasesc intr-o gama foarte variata, astfel ca aveti un unde sa alegeti un model potrivit atat ca dimensiuni cat si cat pret de achizitie. Combinele frigorifice entry-level ofera un raport excelent dintre calitate si pret, chiar daca nu sunt incadrate in cea mai eficienta clasa energetica, nu au un design foarte modern sau nu utilizeaza cele mai noi tehnologii. O combina ieftina cu o capacitate buna de racire, o compartimentare eficienta a spatiului si un nivel redus al zgomotului poate sa fie tot ce aveti nevoie pentru pastrarea prospetimii alimentelor. In continuare va vom prezenta o astfel combina frigorifica cu un pret accesibil care este produsa de Daewoo.

Combina frigorifica Daewoo RN-340W

Combina frigorifica clasica

Daewoo RN-340W este o combina frigorifica cu un design clasic de culoare alba si manere orizontale integrate in usi. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putandu-se modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 55 x 58 x 175.7 cm si un volum total de 273 de litri, fiind ideal pentru familiile fara copii.

Silentiozitate si consum rezonabil

Daewoo RN-340W are un nivel al zgomotului de doar 42 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca aveti bucataria deschisa spre hol sau living. Consumul anual de energie al acestei combine de 237 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 13 lei.

Frigider bine organizat

Frigiderul cu volum de 205 litri este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care se ajusteaza pe verticala si pe care veti putea depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista un compartiment spatios pentru fructe si legume care mentine un nivel optim de umiditate. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea depozita atat sticle si recipiente cu bauturi cat si borcate, cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare asigura un nivel bun de lumina chiar si pentru rafturile de jos iar termostatul mecanic asigura setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Daewoo RN-340W

Congelator spatios

Frigiderul are un volum de 68 de litri si este impartit in 3 compartimente, doua cu dimensiuni egale si unul mai spatios. Veti putea astfel sa depozitati atat alimente mai voluminoase cat si carne, peste, fructe sau legume fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri.

Puncte tari

+ design clasic de culoare alba

+ frigider bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– consumul de energie nu este foarte eficient

Concluzii

In concluzie, Daewoo RN-340W este o combina frigorifica cu un design clasic si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului si pretul accesibil la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.