LG GBB62PZHMN, Combina frigorifica, 384 litri, Clasa E, No Frost, Wi-Fi – Pareri si Review

LG GBB62PZHMN - 384 litri, Clasa E, 36 dB, Wi-Fi, No Frost
Combina frigorifica LG GBB62PZHMN

Product Name: LG GBB62PZHMN

Product Description: LG GBB62PZHMN este o combina frigorifica cu un volum net de 384 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina are un nivel al zgomotului de doar 36 dB si dispune de conectivitate W-Fi.

Brand: LG

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.5

Sumar

LG GBB62PZHMN este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare generoase si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa de 10 ani pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Pros

+ design elegant

+ display digital extern

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ conectivitate Wi-Fi

+ extragarantie de 10 ani pentru compresor

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna

– pretul este pe masura specificatiilor

Compania sud-coreeana LG are in portofoliu o gama variata de combine frigorifice si frigidere. Aparatele frigorifice produse de LG au atat un design elegant, care permite instalarea acestora in orice bucatarie moderna, cat si specficatii tehnice foarte bune. In plus, tehnologiile moderne asigura conditii optime de pastrare atat a alimentelor proaspete cat si a celor congelate. LG GBB62PZHMN este o astfel de combina frigorifica eleganta si cu specificatii tehnice bune, iar in cele ce urmeaza va vom face o scurta prezentare a acesteia.

Combina frigorifica LG GBB62PZHMN

LG GBB62PZHMN – combina frigorifica elegnata

Combina frigorifica LG GBB62PZHMN are un design modern, cu laterale argintii si usi cu finisaje din inox. Manerele orizontale sunt integrate in usi si sunt marcate cu un element decorativ cromat. Cele doua usi sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de amenajarea spatiului disponibil. Acest model are un volum net de 384 litri din care 277 litri sunt alocati spatiului frigorific iar 107 litri celui de congelare. Ale combine frigorifice cu un volum similar sunt: Samsung RB38T600DB1/EF, Beko RCSA406K40WRN, Samsung RB38T672ESA/EF sau LG GBB92STACP. Volumul mai generos insemna si dimensiuni mai mari (59.5 x 68.2 x 203 cm), astfel ca va trebui alocat mai mult spatiu pentru instalare.

Compresor linear inverter

LG GBB62PZHMN are un compresor linear inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa E, consumul energetic anual fiind de 257 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar o suma de aproximativ 15 lei. Desi nu este foarte economic, compresorul este silentios, nivelul zgomotului de 36 dB fiind mult mai scazut in comparatie cu cel al altor modele cu volum similar. Sistemul de racire este unul de tip No Frost, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara dezghetarea periodica a congelatorului.

Frigider cu 2 compartimente

Frigiderul dispune de 2 compartimente inchise: unul Moist Balance Crisper pentru fructe si legume si unul Fresh Zone cu o temperatura mai scazuta pentru peste, carne, branzeturi sau alte alimente cu o perisabilitate mai ridicata. Restul alimentelor si mancarurilor vor putea fi pastrate pe unul din cele 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc vaselor mai voluminoase. Sticlele, recipientele si borcanele mai mici vor putea fi depozitate pe unul din cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare este unul tip led iar in sistemul Door Cooling asigura racirea rapida a temperaturii dupa inchiderea usii. 

Congelatorul are o organizare clasica cu 3 compartimente, cel din mijloc oferind cel mai mare spatiu de depozitare. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este foarte generoasa, la fel ca si autonomia de 18 ore in cazul unei defectiuni a retelei electrice. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB62PZHMN

Conectivitate Wi-Fi

Panoul de control extern are un display digital cu 2 campuri si mai multe butoane tactile. Aceste butoane permit blocarea accesului copiilor la meniu sau activarea functiilor de racire si congelare rapida. Mai mult, gratie conectivitatii Wi-Fi veti putea sa controlati combina prin intermediul aplicatiei mobile Smart ThinQ. Confirmarea fiabilitatii compresorului este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de LG.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ conectivitate Wi-Fi

+ extragarantie de 10 ani pentru compresor

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG GBB62PZHMN este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare generoase si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa de 10 ani pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG.