Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZM review

Beko RCNE560E30DZM
Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZM

Product Name: Beko RCNE560E30DZM

Product Description: Beko RCNE560E30DZM este o combina frigorifica cu volum de 352 litri, clasa energetica A++ si nivel al zgomotului de 42 dB.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.1)
4.4

Sumar

Beko RCNE560E30DZM este o combina frigorifica moderna cu spatii interioare generoase si bine organizate. Eficienta energetica buna, dispenser de apa si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Beko.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea frigiderului sau combinei frigorifice trebuie sa fie facuta in principal de volumul spatiilor de congelare si refrigerare. Pentru a estima ce spatiu de refrigerare aveti nevoie va trebui sa luati in considerare atat numarul membrilor familiei, cat si obiceiurile de a lua mesele in oras sau acasa. De exemplu, unei familii formate din 2-3 persoane ii este suficient un aparat frigorific cu un volum total de aproximatv 350 litri insa o familie formata din 4-5 persoane va avea nevoie de o combina frigorific cu volum de 450-500 litri. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu volum generos care este produsa de compania turceasca Beko.

Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZM

Combina frigorifica cu dispenser de apa

Beko RCNE560E30DZM este o combina frigorifica cu design modern din inox si manere orizontale incoporate marcate cu un element decorativ cromat. Usile combinei sunt reversibile, directia de deschidere clasica spre dreapta putand sa fie modificata in functie de amenajarea bucatariei. Aceasta combina are dimensiuni de 70 x 74.5 x 192 cm si un volum net total de 497 litri din care frigiderul are alocati 352 litri iar congelatorul 145 litri. 

Compresor cu eficienta energetica buna

Compresorul combinei Beko RCNE560E30DZM are o eficienta energetica incadrata in a doua clasa de eficienta energetica, consumul anual de 342 kWh avand un cost lunar de cel mult 19 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si silentions, nivelul de zgomot de 40 dB fiind mult mai scazut in comparatie cu alte combine de generatie mai veche. 

Frigoder cu 2 compartimente

Spatiul frigorific are o comaprtimentare moderna, in partea superioara existand doua rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele cu bauturi. In partea inferioara se afla cele doua compartimente: Everfresh care asigura un nivel optim de umiditate pentru mentinerea prospetimii fructelor si legumelor mai mult timp si 0 Grade Celsius care este ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete precum carne si branza.  Pe usa frigiderului exista un rezervor ingust pentru dispenserul de apa si 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra borcane, cutii si recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED contribuie la consumul redus al combinei dar asigura si o vizibilitate buna in intreg frigiderul. 

Congelator cu organizare clasica

Congelatorul este impartit in 3 rafturi cu dimensiuni aproximativ egale in care veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 6.5 Kg in 24 de ore este destul de redusa avand in vedere volumul acestui compartiment iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la rece timp de cel mult 24 de ore. Combina utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghetii in interior, nemafiind necesara dezghetarea periodica. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNE560E30DZXB

Panou de control extern

Panoul de control are un display digital cu afisaj alb sub care se afla 6 butoane tactile care permit ajustarea facila a temperaturilor sau activarea functiilor de congelare si racire rapida. Pe langa tehnologia No Frost acest model utilizeaza si sistemul Dual Cooling care utilizeaza curenti de aer independenti in cele doua spatii interioare, asigurand o distribuire uniforma a umiditatii. Daca veti achizitiona aceasta combina in perioada urmatoare veti beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ dispenser de apa

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider cu 2 compartimente

+ tehnologie No Frost

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Beko RCNE560E30DZM este o combina frigorifica moderna cu spatii interioare generoase si bine organizate. Eficienta energetica buna, dispenser de apa si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Beko.