Beko RDNT401I30WBN, Frigider cu 2 usi, 375 litri, Clasa F, NeoFrost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko RDNT401I30WBN - 375 litri, Clasa F, 38 dB, NeoFrost
Frigider cu 2 usi Beko RDNT401I30WBN

Product Name: Beko RDNT401I30WBN

Product Description: Beko RDNT401I30WBN este un frigider cu doua usi care are un un volum de 375 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Frigiderul dispune de un sistem NeoFrost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.3

Sumar

Beko RDNT401I30WBN este un frigider cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire NeoFrost, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofoliul Beko.

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ spatiu frigorific bine organizat;

+ tehnologie Neo Frost Dual Cooling;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F;

– congelatorul are o organizare simpla;

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele cu doua usi sunt aparate frigorifice care ofera un spatiu generos pentru alimentele proaspete si unul mai redus pentru cele congelate. Aceste electrocasnice au o inaltime mai redusa, putand sa fie instalate chiar si sub un corp suspendat din bucatarie. Cele mai noi modele de frigidere au o compartimentare eficienta a spatiilor interioare, cu sertare pentru fructe si legume si pentru alimentele proaspete. Beko RDNT401I30WBN este un astfel de frigider de generatie noua iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider cu 2 usi Beko RDNT401I30WBN

Beko RDNT401I30WBN – frigider elegant cu 2 usi

Frigiderul Beko RDNT401I30WBN are un design elegant, cu finisaje gri antracit si manere incorporate in cele doua usi. Elementul decorativ cromat care marcheaza manerele contribuie, de asemenea, la eleganta designului exterior. Usile au directia de deschidere clasica, insa sunt reversibile, aceasta putand sa fie modificata in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Volumul net al frigiderului este de 375 litri din care doua treimi sunt alocate spatiului frigorific (277 litri) si o treime congelatorului (98 litri). Alte frigidere cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung RT35K553PS9/EO, Samsung RT38K553PS9/EO, Electrolux LTB1AF28U0 sau Beko RDNT271I30XBN

Sistem Neo Frost Dual Cooling

Beko RDNT401I30WBN are un compresor cu eficienta energetica incadrata doar in clasa F (pe o scara de la A la G). Consumul anual este estimat de producator la 308 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 21 de lei. Nivelul zgomotului este de 38 dB, o valoare comparabila cu cea a altor frigidere cu specificatii similare. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia NeoFrost Dual Cooling, racirea realizandu-se prin circuite separate in cele doua spatii interioare. In acest mod se va evita formarea ghetii in congelator si schimbul de mirosuri intre spatiile interioare. Acest model are o fiabilitate buna, care este confirmata de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Beko RDNT401I30WBN

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Frigiderul are o organizare moderna, cu doua compartimente in partea superioara si doua rafturi din sticla securizata in cea superioara. Compartimentul mai mare, pentru fructe si legume, beneficiaza de tehnologia Harvest Fresh, care simuleaza ciclul de lumina solare cu ajutorul a trei culori. Fructele si legumele isi vor mentine astfel prospetimea o perioada mai lunga. Al doilea compartiment mentine o temperatura scazuta constant, fiind ideal pentru pastrarea carnii, a pestelui sau a branzeturilor proaspete. Sticlele, cutiile si alte recipiente vor putea fi pastrate pe unul din cele cinci rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare este tip coloana led, asigurand o vizibilitate excelenta in intreg spatiul frigorific. 

Congelatorul este impartit de un singur raft din sticla, alimentele trebuind depozitate in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Panoul de control are afisaj albastru si selectoare tactile care permit modificarea temperaturilor sau activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida sau mod vacanta, care reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati in concediu. In cazul in care veti lasa una din usi deschise veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ spatiu frigorific bine organizat;

+ tehnologie Neo Frost Dual Cooling;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F;

– congelatorul are o organizare simpla;

Concluzii

In concluzie, Beko RDNT401I30WBN este un frigider cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire NeoFrost, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofoliul Beko.