Combina frigorifica Beko RCSA406K30WR review

đŸ„‡ Beko RCSA406K30WR
  • Eficienta energetica
  • Sisteme si functii
  • Calitate/Pret
4.1

Sumar

Beko RCSA406K30WR este o combina frigorifica compacta care are un design modern si un consum redus de energie. Compartimentarea eficienta a spatiilor interioare, display-ul digital extern si nivelul redus al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de Beko. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice sunt cele mai mari electrocasnice din orice casa, de aceea alegerea acestora trebuind sa fie facuta in functie de volum si dimensiuni. Daca aveti o bucatarie mai mica atunci puteti opta pentru o combina frigorifica mai ingusta si mai inalta, in timp ce intr-o bucatarie generoasa veti putea instala si o combina side-by-side. In afara de dimensiuni, alte aspecte importante in alegerea unei combine frigorifice sunt eficienta energetica, organizarea celor doua spatii interne sau sistemele si tehnologiile utilizate. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica ingusta care este produsa de compania turceasca Beko.

Combina frigorifica Beko RCSA406K30WR

Combina frigorifica eleganta

Beko RCSA406K30WR este o combina frigorifica cu design elegant de culoare alba si display digital in partea superioara. Designul KirchenFit si unghiul de deschidere de 90 de grade al usilor permite atat instalarea independenta cat si incorporarea in mobilierul din bucatarie. In plus, cele doua usi sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de necesitati. Combina are dimensiuni de 59.5 x 66.5 x 203 cm si un volum net total de 386 litri din care aproape 70% sunt alocati spatiului de refrigerare (266 litri) si diferenta celui de congelare (120 litri).

Compresor cu eficienta energetica A++

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Beko RCSA406K30WR are un compresor silentios si economic, consumul energetic anual de 247 kWh fiind incadrat in clasa energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 13.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 39 dB astfel ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre livingroom sau hol.

Spatiu frigorific bine organizat

Frigiderul este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment spatios EverFresh+ care asigura conditii optime de pastrare pentru fructe si legume. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde se pot pastra sticle, borcanre, recipiente mai mici sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura conditii bune de vizibilitate in interior insa contribuie si la eficienta energetica buna a combinei. 

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul are o compartimentare clasica cu 3 sertare unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi sau mirosuri. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este suficient de buna, la fel ca si autonomia in cazul unei pene de curent care este de cel mult 33 de ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCSA406K30WR

Display digital extern

Panoul de control extern are un display care afiseaza temperaturile din cele doua spatii si mai multe butoane tactile pentru modificarea acestora si activarea unor functii optionale. O astfel de functie este Voice Recorder care permite inregistrarea si redarea unor mesaje vocale de cel mult 60 de secunde dar si afisarea orei sau setarea unei alarme. Daca veti achizitiona acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design Kitchen Fit

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu LED

+ Voice Recorder

Puncte slabe

– lipsa unor tehnologii si sisteme moderne

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Beko RCSA406K30WR este o combina frigorifica compacta care are un design modern si un consum redus de energie. Compartimentarea eficienta a spatiilor interioare, display-ul digital extern si nivelul redus al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de Beko. 

Manual de utilizare Beko RCSA406K30WR

Tags: