Combina frigorifica Beko RCNA366K40XBN pareri si review

? Beko RCNA366K40XBN - 324 litri, Clasa A++, 38 dB, iluminare cu led, NeoFrost
Combina frigorifica Beko RCNA366K40XBN

Product Name: Beko RCNA366K40XBN

Product Description: Beko RCNA366K40XBN este o combina frigorifica cu un volum net total de 324 litri si un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina utilizeaza are un nivel al zgomotului de 38 dB, dispune de un sistem de iluminare cu led si de tehnologia NeoFrost.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.3

Sumar

Beko RCNA366K40XBN este o combina frigorifica eleganta care are un compresor economic si silentios. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul de iluminare cu led si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Beko. 

Pros

+ design elengat

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ organizare buna a frigiderului

+ sistem de iluminare cu led

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– panoul de control este mecanic

– lipsa functiilor de racire si congelare rapida

Compania turceasca Beko are o gama variata de aparate frigorifice in portofoliu care ofera un raport bun intre calitate si pret. Cele mai noi combine frigorifice si frigidere Beko au designuri elegante si compresoare silentioase si cu o eficienta energetica buna. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de Beko asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca alimentele sa fie pastrate o perioada mai lunga de timp. Un astfel de aparat frigorific produs de Beko este si modelul a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza. 

Combina frigorifica Beko RCNA366K40XBN

Combina frigorifica cu design KitchenFit

Combina frigorifica Beko RCNA366K40XBN are un design modern cu finisaje Metal Look si manere orizontale integrate in cele doua usi. Designul KitchenFit permite instalarea combinei frigorifice langa mobilierul din bucatarie, usile reversibile facilitand acest lucru. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 66.5 x 186 cm si un volum net de 324 litri care este impartit astfel: 215 litri pentru spatiul frigorific si 109 litri pentru cel de congelare. 

Compresor economic si silentios

Beko RCNA366K40XBN are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 270 kWh avand un cost estimativ lunar de 13.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel al zgomotului de doar 38 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Combina utilizeaza un sistem de racire No Frost care nu permite formarea ghetii in congelator, ceea ce inseamna ca nu veti mai fi nevoiti sa il decongelati periodic pentru a-i asigura functionarea corecta. 

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific este organizat prin intermediul a 3 rafturi Safety Glass care se pot ajusta pe inaltime pentru a depozita si vase sau alimente mai voluminoase. Pentru sticlele de vin si apa exista un raft metalic special care se poate scoate in cazul in care nu il folositi. Fructele si legumele se vor depozita intr-un compartiment care asigura conditii optime de temperatura si umiditate. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi care permit depozitarea cutiilor, borcanelor sau a suportului pentru oua. Sistemul de iluminare cu led contribuie la eficienta energetica buna a combinei dar asigura si o vizibilitate buna in interior. In plus, exista si un semnal sonor care va va atentiona in cazul in care usa de la frigider a ramas deschisa. 

Congelatorul are o organizare clasica, cu 3 sertare din plastic care au dimensiuni similare. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 33 de ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA366K40XBN

Tehnologie Neofrost

Panoul de control mecanic permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare, insa combina nu dispune de alte functii moderne precum cele de racire si congelare rapida. Tehnologia NeoFrost utilizeaza curenti independenti de aer in cele doua compartimente iar ventilatorul asigura o distributie uniforma a umiditatii si a aerului rece in interior. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elengat

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ organizare buna a frigiderului

+ sistem de iluminare cu led

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

– lipsa functiilor de racire si congelare rapida

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA366K40XBN este o combina frigorifica eleganta care are un compresor economic si silentios. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul de iluminare cu led si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Beko.