Whirlpool W5821EOX, Combina Frigorifica, 339 litri, Clasa A++, Stop Frost – Pareri si Review

? Whirlpool W5821EOX - 339 litri, Clasa A++, 39 dB, Stop Frost
Combina frigorifica Whirlpool W5821EOX

Product Name: Whirlpool W5821EOX

Product Description: Whirlpool W5821EOX este o combina frigorifca cu volum de 339 litri si eficienta energetica A++. Combina are un sistem de iluminare cu led si un panou de control electronic cu meniu intuitiv.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.2)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Whirlpool W5821EOX este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si nivel redus al zgomotului. Sistemul de iluminare cu led, panoul de control electronic si tehnologia Al 6-lea Simt sunt alte puncte forte ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.  

Pros

+ design elegant

+ panou de control electronic

+ eficienta energetica A++

+ iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologie Al 6-lea Simt

Cons

– sistemul de racire este doar Stop Frost

– pretul este destul de mare

Combina frigorifica este unul din cele mai importante aparate electrocasnice din casa, fapt care se reflecta si in pretul de achizitie. In plus, din cauza faptului ca functioneaza non stop, acest aparat electrocasnic are si un consum important de energie. Totusi, modelele de generatie noua dispun de compresoare fiabile si silentioase, care au si un consum redus de energie. Mai mult, utilizarea unor tehnologii moderne asigura pastrarea alimentelor proaspete sau congelate o perioada mai lunga de timp. Whirlpool W5821EOX este o astfel de combina frigorifica moderna iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia. 

Combina frigorifica Whirlpool W5821EOX

Whirlpool W5821EOX – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Whirlpool W5821EOX are un design elegant cu finisaje din inox anti amprenta. Ca si in cazul altor modele produse de Whirlpool precum Whirlpool W7 921O OX, Whirlpool W5 821E OX sau Whirlpool W9 921C W si aceasta combina are manere orizontale incorporate in cele doua usi. Deschiderea usilor este cea clasica, insa aceasta sunt reversibile, putand fi modificate fara prea mult efort. Combina are dimensiuni de 59.5 x 65.5 x 188.9 cm si un volum net de 339 litri, fiind un model destinat utilizarii familiilor formate din 2-3 persoane. 

Eficienta energetica buna

Whirlpool W5821EOX are un consum anual de energie de 243 kWh care este incadrat in a doua clasa energetica, A++. Consumul lunar de 20.25 kWh are un cost estimativ de 14 lei. Nivelul zgomotului este masurat la 39 dB, o valoare comparabila cu cea a altor combine cu volum total similar. Sistemul de racire este de tip Stop Frost, ceea ce inseamna ca va trebui sa dezghetati periodic congelatorul pentru a asigura functionarea corecta a compresorului. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool W5821EOX

Organizare buna a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are un volum de 228 litri si este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata si a unui compartiment Fresh Box. Acest compartiment asigura conditii optime de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Raftul intermediar se poate ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor sau alimentelor mai voluminoase. Cutiile, sticlele si borcanele pot fi pastrate pe cele trei rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna in intreg frigiderul insa contribuie si la eficienta energetica buna a combinei. Panoul de control cu butoane tactile permite setarea facila a temperaturilor sau activarea functiei de racire rapida.

Congelatorul cu volum de 111 litri este impartit in 3 sertare cu volum aproximativ egal. Veti putea astfel sa pastrati astfel carnea si pestele separat de branzeturi si deserturi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de redusa iar autonomia in cazul unei defectiuni este de cel mult o zi. Acest model utilizeaza tehnologia Al 6-lea Simt care detecteaza fluctuatiile de temperatura si ajusteaza automat temperatura interioara. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control electronic

+ eficienta energetica A++

+ iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologie Al 6-lea Simt

Puncte slabe

– sistemul de racire este doar Stop Frost

– pretul este destul de mare

Concluzii

Concluzionand, Whirlpool W5821EOX este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si nivel redus al zgomotului. Sistemul de iluminare cu led, panoul de control electronic si tehnologia Al 6-lea Simt sunt alte puncte forte ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.