Combina frigorifica Bosch KGE39VI4A review

Bosch KGE39VI4A
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Bosch KGE39VI4A este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare bine organizate si un consum foarte redus de energie. Silentiozitatea, sistemul de iluminare cu LED si display-ul digital sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice moderne produse de Bosch.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Producatorii germani de aparate electrocasnice sunt foarte apreciati de catre clienti datorita fiabilitatii si calitatii produselor lor. Aceste aparate electrocasnice sunt facute din materiale de calitate, au o eficienta energetica foarte buna si utilizeaza cele mai noi sisteme si tehnologii pentru a imbunatati performantele si durata de viata ale combinelor frigorifice, masinilor de spalat rufe sau cele de spalat vase. Cei mai importanti producatori germani de aparate electrocasnice mari sunt Bosch, Miele AEG sau Liebherr, produsele comercializate sub aceste branduri fiind in topul vanzarilor din Europa sau America de Nord. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu specificatii foarte bune care este comercializata sub brandul Bosch.

Combina frigorifica Bosch KGE39VI4A

Combina frigorifica eleganta

Bosch KGE39VI4A este o combina frigorifica cu un desing elegant din inox anti amprenta si manere verticale incorporate pe marginile celor doua usi. Combina are picioare frontale reglabile si picioare posterioare cu role care permit mutarea facila in timpul curateniei. Cele doua usi au deschidere standard spre dreapta, insa sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Dimensiunile acestui model sunt de 201 x 60 x 65 cm iar volumul total este de 337 de litri, din care 249 de litri pentru spatiul de refrigerare si 88 de litri pentru congelator.

Silentiozitate si eficienta energetica

Compresorul combinei Bosch KGE39VI4A este unul foarte economic, consumul anual de doar 168 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 9 lei. Nivelul zgomotului este un alt atu al acestei combine frigorifice, valoarea de 38 dB fiind una foarte scazuta in comparatie cu alte modele cu dimensiuni si specificatii similare.

Spatiu de refrigerare cu organizare flexibila

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata si al unui raft metalic pentru sticle care se pot scoate sau ajusta pe inaltime pentru a face loc si unor vase mai voluminoase. In partea inferioara exista doua compartimente Vita Fresh, unul care mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius pentru ca branzeturile, carnea si pestele care urmeaza sa fie preparate intr-un timp mai scurt, si unul cu regulator de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp.

Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic transparent unde veti putea depozita atat sticle de diferite dimensiuni cat si cutii, caserole, borcane sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED ofera o lumina puternica pentru intreg spatiul dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. In plus, o alarma sonora va va instiinta atunci cand nu ati inchis bine usa frigiderului sau ati lasat-o deschisa.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KGE39VI4A

Congelator incapator

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care cel din mijloc va permite si depozitarea caserolelor sau a bucatilor mai mari de carne. Capacitatea de congelare de 24 Kg in 24 de ore este una excelenta avand in vedere volumul mai redus al congelatorului, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice ajunge este de 35 de ore.

Panou de control cu display electronic

Panoul de control are un meniu intuitiv cu doua display-uri digitale pentru fiecare compartiment, permitand setarea facila a temperaturilor dar si activarea functiilor de super-racire si super-congelare sau a functiei Holiday care va reduce consumul de energie atunci cand sunteti plecati in vacanta. Cele mai importante sisteme si tehnologii utilizate de aceasta combina sunt LowFrost care reduce cantitatea de gheata care se formeaza in interior si FreshSense care monitorizeaza constant temperatura ambientala pentru a mentine constante temperaturile din frigider si congelator.

Puncte tari

+ desing elegant din inox anti-amprenta

+ display digital

+ frigider cu o compartimentare eficienta

+ consum foarte redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ sisteme si tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Bosch KGE39VI4A este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare bine organizate si un consum foarte redus de energie. Silentiozitatea, sistemul de iluminare cu LED si display-ul digital sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice moderne produse de Bosch.

Manual Bosch KGE39VI4A