Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 review

Midea HD-400RWEN1
Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1

Product Name: Midea HD-400RWEN1

Product Description: Midea HD-400RWEN1 este o combina frigorifica cu volum net de 295 litri, sistem de racire No Frost si eficienta energetica A+.

Brand: Midea

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Sisteme si tehnologii
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.1

Sumar

Midea HD-400RWEN1 este o combina frigorifica cu design mdoern, dimensiuni compacte si spatii interioare bine compartimentate. Sistemul de iluminare cu LED, nivelul rezonabil al zgomotului si display-ul exterior sunt alte puncte forte ale acestei combine frigorifice produsa de Midea. 

Brandul chinez Midea a intrat si pe piata din Romania, cu mai multe modele de aparate frigorifice si de climatizare. Aparatele electrocasnice Midea au designuri moderne specificatii tehnice bune si preturi accesibile, adresandu-se in general persoanelor cu venituri mici si medii. Raportul corect dintre calitate si pret face ca aceste electrocasnice sa fie o alternativa buna pentru modelele producatorilor autohtoni precum Arctic, Star-Light sau Heinner. In cele ce urmeaza va prezentam o combina frigorifica moderna care se afla in protofoliul producatorului chinez.

Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1

Combina frigorifica compacta

Midea HD-400RWEN1 este o combina frigorifica cu design argintiu, linii drepte si maner orizontal incorporat in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta si nu poate fi schimbata, acestea nefiind reversibile. Combina are o latime de 59.5, o adancime de 63 cm si o inaltime de 188 cm astfel ca va putea sa fie instalata si intr-o bucatarie mai mica sau mai ingusta. Volumul net total este de 295 litri din care doua treimi sunt alocate frigiderului (219 litri) si o treime congelatorului (76 litri).

Eficienta energetica A+

Desi este o combina frigorifica lansata recent, eficienta energetica nu este grozava, cei 286 kWh consumati anual fiind incadrati doar in clasa A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 16 lei. Compresorul are totusi un nivel redus al zgomotului, cei 40 dB nefiind deranjanti chiar daca veti amplasa combina pe hol sau in apropierea dormitoarelor. 

Frigider cu organizare clasica

Spatiul frigorific are un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara care mentine conditii optime de temperatura si umiditate pentru pastrarea proprietatilor nutritive o perioada mai lunga de timp. In partea superioara exista 3 rafturi din sticla securizata pe care puteti pastra o cantitate mare de alimente, cel inferior putandu-se ajusta pe inaltime. Pentru sticle, borcane si cutii de diferite marimi aveti la dispozitie cele 5 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna atat in partea superioara cat si in compartimentul de fructe si legume. 

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul este impartit in 3 compartimente egale unde veti putea pastra atat carne, peste si legume cat si deserturi fara riscul schimbului de mirosuri. Capacitatea de congelare este de 4 Kg in 24 de ore iar sistemul No Frost va scuteste de dezghetarea periodica a acestui compartiment. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HD-400RWEN1

Display digital exterior

Panoul de control are un display digital exterior care afiseaza temperaturile din cele doua spatii si butoane pentru setarea acestora sau activarea functiei de Super Racire necesara pentru cantitatile mai mari de alimente introduse in frigider. Pe langa tehnologia No Frost acest model utilizeaza si sistemul Multi Air Flow care asigura o distribuire uniforma a aerului rece in spatiul frigorific.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ tehnologie No Frost

+ sistem Multi Air Flow

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– pret intre ridicat

Concluzii

Concluzionand, Midea HD-400RWEN1 este o combina frigorifica cu design mdoern, dimensiuni compacte si spatii interioare bine compartimentate. Sistemul de iluminare cu LED, nivelul rezonabil al zgomotului si display-ul exterior sunt alte puncte forte ale acestei combine frigorifice produsa de Midea. 

Tags: