LG GBB61PZHMN, Combina Frigorifica, Clasa A++, 341 litri, Wi-Fi – Pareri si Review

🥇 LG GBB61PZHMN - 341 litri, Clasa A++, 36 dB, Total No Frost, Wi-Fi
Combina frigorifica LG GBB61PZHMN

Product Name: LG GBB61PZHMN

Product Description: LG GBB61PZHMN este o combina frigorifica eleganta cu volum net de 341 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are spatii interioare bine organizare si un nivel foarte redus al zgomotului de doar 36 dB.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si functii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

LG GBB61PZHMN este o combina frigorifica cu design modern, eficienta energetica buna si compartimentare eficienta a spatiilor interioare. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si extragarantia de 10 ani pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Pros

+ design elegant

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ sistem Total No Frost

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa pentru compresor

Cons

– pretul intreg este mare

– lipsa unui raft pentru sticlele de vin

Combina frigorifica este unul din cele mai importante aparate electrocasnice din orice casa, atat din punct de vedere al pretului de achizitie cat si al consumului energetic. In alegerea unei combine frigorifice va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum volumul net si compartimentarea celor doua spatii interioare, designul exterior sau nivelul zgomotului de functionare. Daca aveti un buget mai generos, puteti opta pentru un model cu display digital extern si care utilizeaza tehnologii de ultima generatie. O astfel de combina frigorifica este si LG GBB61PZHMN iar in continuare va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Combina frigorifica LG GBB61PZHMN

LG GBB61PZHMN – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica LG GBB61PZHMN are un design elegant cu finisaje argintii si elemente decorative cromate care marcheaza manerele incorporate in usi. Directia de deschidere este cea clasica, spre dreapta, insa usile sunt reversibile putand fi modificate in functie de amenajarea spatiului disponibil. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 68.2 x 186 cm iar volumul net total este de 341 litri din care 234 litri sunt alocati frigiderului si 107 litri congelatorului.

Compresor durabil si silentions

LG GBB61PZHMN are un compresor linear inverter durabil, economic si silentios, care beneficiaza de o extragarantie de 10 ani oferita de producator. Consumul energetic anual de 254 kWh este incadrat in clasa A++, ceea ce inseamna un cost lunar de utilizare de aproximativ 13 lei. Pe lange eficienta energetica buna, acest model are si un nivel foarte scazut al zgomotului de doar 36 dB, care este mult mai redus in comparatie cu cel al unor modele de generatie mai veche. Combina utilizeaza un sistem de racire Total No Frost care asigura o racire rapida si constanta in spatiile interioara, impiedicand formarea ghetii in congelator.

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o organizare moderna, cu 2 compartimente in partea inferioara: Moist Balance Crisper (asigura un nivel optim de umiditate pentru fructe si legume) si Fresh Zone (pastreaza o temperatura constanta de grade Celsius, ideala pentru carnea, pestele si branzeturile proaspete). In partea superioara exista 2 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc vaselor mai voluminoase. Sticlele, borcanele, cutiile si suportul de oua vor putea fi pastrate pe unul din cele 3 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare tip panou led asigura un nivel optim de lumina in frigider iar tehnologia Door Cooling asigura racirea rapida a aerului dupa inchiderea usii.

Congelatorul are o compartimentare clasica cu 3 sertare, din care cel din mijloc permite depozitarea alimentelor sau cutiilor mai voluminoase. Autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 16 ore iar capacitatea de congelare in 24 de ore este de cel mult 14 Kg.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB61PZHMN

Conexiune Wi-Fi

Panoul de control extern contine un display digital cu fundal negru, afisaj alb su butoane selectoare tactile in partea inferioara. Acestea din urma permit modificarea temperaturilor dar si activarea functiilor de racire sau congelare rapida, sa activati functia EcoFriendly sau sa blocati accesului copiilor la meniu. Aceste operatiuni se pot face si prin intermediul aplicatiei mobile SmartThinQ gratie conexiunii Wi-Fi. Tot prin intermediul acestei aplicatii veti putea sa diagnosticati eventualele defectiuni sau erori de functionare.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ sistem Total No Frost

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa pentru compresor

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– lipsa unui raft pentru sticlele de vin

Concluzii

In concluzie, LG GBB61PZHMN este o combina frigorifica cu design modern, eficienta energetica buna si compartimentare eficienta a spatiilor interioare. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si extragarantia de 10 ani pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG.