Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S review

🥇 Candy CVBN 6184WBF/S
Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S

Product Name: Candy CVBN 6184WBF/S

Product Description: Candy CVBN 6184WBF/S este o combina frigorifica cu volum de 324 litri, sistem de racire No Frost si eficienta energetica A++.

Brand: Candy

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Organizare si functii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Candy CVBN 6184WBF/S este o combina frigorifica moderna cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Display-ul digital extern, nivelul rezonabil al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Candy. 

Oferta foarte variata de aparate electorcasnice face dificila alegerea unui model care sa ofere un raport bun intre calitate si pret. Pentru inceput stabiliti volumul necesar pentru cele doua spatii interiorare si eficienta energetica a frigiderului sau combinei frigorifice. Ulterior, in functie de buget, veti putea opta pentru un model mai scump cu design si tehnologii moderne sau pentru unul mai ieftin cu panou de control mecanic si organizare simpla. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu design modern si specificatii tehnice bune care este comercializata sub brandul Candy.

Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S

Combina frigorifica cu design alb

Candy CVBN 6184WBF/S este o combina frigorifica cu design elegant alb si display digital extern in partea superioara. Cele doua usi au manere verticale incorporate si au directia de deschidere standard, spre dreapta. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 63.3 x 186 cm si iar volumul net total de 324 litri din care 230 litri sunt alocati spatiului frigorific si 94 litri celui de congelare, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Compresor cu eficienta energetica A++

Panoul de control extern are un display digital si butoane tactile care permit setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. Candy CVBN 6184WBF/S are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 263 kWh avand un cost lunar estimativ de 14.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest compresor are si un nivel destul de redus al zgomotului de 42 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. Acesta combina utilizeaza sistemul de racire No Fost care nu permite formarea ghetii in cele doua spatii interioare.

Frigider cu 2 compartimente

Spatiul frigorific este organizat cu ajutorul a doua rafturi din sticla securizata in partea superioara pe care se poate pastra o cantitate mare de alimente si doua compartimente in partea inferioara. In primul compartiment veti putea pastra pestele, carnea sau produsele lactate proaspete in timp ce al doilea asigura conditii optime pentru pastrarea fructelor si legumelor mai mult timp. Pe usa frigoderului exista doua rafturi mari si 3 mici care se pot ajusta pe inaltime, unde veti putea sa pastrati sticle, borcane sau cutii de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel optim de vizibilitate in frigider dar contribuie si la consumul redus de energie al combinei.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Candy CVBN 6184WBF/S

Congelator cu organizare clasica

Spatiul de congelare dispune de 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale, unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de mirosuri. Capacitatea de congelare de 4.2 Kg in 24 de pre este destul de redusa iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 21 de ore.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ 2 compartimente in frigider

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

– lipsa unor tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, Candy CVBN 6184WBF/S este o combina frigorifica moderna cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Display-ul digital extern, nivelul rezonabil al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Candy.

Manual de utilizare Candy CVBN 6184WBF/S