Frigider cu doua usi Liebherr CTel 2931 review

Liebherr CTel 2931
  • Consum
    (4.5)
  • Design
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Liebherr CTel 2931 este un frigider compact cu doua usi cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, materialele de calitate si garantia extinsa de 4 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui frigider produs de Liebherr.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Fiabilitatea electrocasnicelor este unul dintre cele mai importante aspecte pe care va trebui sa le luati in considerare la orice achizitie noua. Pentru a determina daca un aparat electrocasnic are o fiabilitate buna va trebui sa tineti cont atat de renumele producatorului, de garantia oferita sau de recenziile clientilor care l-au achizitionat. Electrocasnicele produse in germania de companii precum Liebherr, Bosa sau AEG sunt printre cele mai apreciate din lume datorita calitatii materialelor utilizate si a fiabilitatii excelente care le confera o durata lunga de utilizare. In continuare va vom prezenta un frigider cu o fiabilitate foarte buna care este produs de Liebherr.

Frigider cu doua usi Liebherr CTel 2931

Frigider elegant cu 2 usi

Liebherr CTel 2931 este un frigider cu design atragator cu linii drepte si finisaje elegante din inox. Manerele verticale sunt incorporate in cele doua usi, forma arcuita contribuind la designul modern al frigiderului. Cele doua usi au directia de deschidere spre dreapta, insa aceasta poate fi modificata in functie de spatiul in care in veti amplasa. Frigiderul are dimensiuni de 55 x 63 x 157.1 cm si un volum net total de 270 de litri din care spatiul de refrigerare are alocati 218 litri iar cel de congelare 52 litri.

Compresor cu eficienta energetica buna

Liebherr CTel 2931 are un compresor cu un consum anual de 202 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de doar 11 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest compresor are si un nivel scazut al zgomotului de functionare, valoarea de 39 dB fiind destul de scazuta pentru a nu va deranja de la celelalte activitati. 

Frigider cu o compartimentare simpla

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment cu inchidere etansa care pastreaza un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile mai mult timp. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic unde veti putea sa depozitati atat sticle de diferite marimi cat si borcane, cutii sau recipiente mai mici. Sistemul de iluminare cu LED ofera un nivel bun de vizibilitate in intreg frigiderul insa contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr CTel 2931

Spatiu compact de congelare

Congelatorul are dimensiuni reduse, astfel ca este compartimentat doar cu ajutorul unui raft din sticla, fiind recomandat sa depozitati alimentele in recipiente inchise pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este in concordanta cu volumul congelatorului iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 24 de ore. 

Panou mecanic de control

Panoul de control mecanic contine un buton rotativ care permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Acest model utilizeaza tehnologia Smart Frost dezvoltata de Liebherr prin care se eficientizeaza consumul energetic si se reduce formarea ghietii in interior. Confirmarea fiabilitatii acestui frigider este data si de garantia extinsa de 4 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elegant

+ consum redus de energie

+ spatiu de refrigerare bine compartimentat

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ materiale de calitate

+ garantie extinsa de 4 ani

Puncte slabe 

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Liebherr CTel 2931 este un frigider compact cu doua usi cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, materialele de calitate si garantia extinsa de 4 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui frigider produs de Liebherr.

Manual Liebherr CTel 2931